Siyasilerden bayram mesajları

Siyasiler Ramazan Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesaplarından kutlama mesajları paylaştı

Siyasilerden bayram mesajları - Sayfa 1

Siyasiler Ramazan Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesaplarından kutlama mesajları paylaştı. Bazı siyasiler de Bayram Namazı sonrasında kameraların karşısına geçerek açıklamalarda bulundu.

17
Siyasilerden bayram mesajları - Sayfa 2

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla Ramazan Bayramı’nı kutladı. Erdoğan, “Milletimizin ve İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı canıgönülden tebrik ediyorum. Bayramın ülkemiz, milletimiz, İslam dünyası ve tüm insanlık için barışa, huzura, esenliğe vesile olmasını diliyorum” dedi.

27
Siyasilerden bayram mesajları - Sayfa 3

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener de sosyal medya hesabından “Milletçe sofralarımızın bereketlendiği ve kalplerimizin huzurla dolduğu bir bayram geçirmemizi diliyorum. Rabbim mübarek Ramazan Bayramı’mızı ülkemiz için hayırlara vesile kılsın” ifadelerini kullandı.

37
Siyasilerden bayram mesajları - Sayfa 4

MHP lideri Devlet Bahçeli ise bayram namazı sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada vatandaşların bayramını kutladı. Bahçeli konuşmasında ayrıca genel başkanlığa adaylığını koymayacağını duyuran İyi Parti lideri Meral Akşener’e yönelik dikkati çeken ifadeler kullandı. Bahçeli, “Meral Akşener'in ayrışma kararından vazgeçerek partinin başında devamında, onunla beraber aday olmak isteyen insanların etrafında kenetlenerek Türkiye'nin etrafında kenetlenmesi gerektiğini düşünmekteyim” dedi.

47