Siyasi ayağı deşifre oluyor! "Fatih Erbakan, Adnan Oktar'a yalvardı"

Türkiye, din adı altında etrafını kandıran kendisini mesih, seçilmiş kişi olarak tanıtan tarikat liderlerinden çok çekti. Bu tarikat liderleri tıpkı FETÖ ve Adnan Oktar gibi silahlandı ve devletin önemli yerlerine sızdı. Adnan Oktar örgütünden 2018 yılında ayrılan ve devletle iş birliği yapan Özkan Mamati ve operasyon sırasında mali şube müdürü olan Furkan Sezer çözülmenin yaşanmasında önemli rol oynadı. Öte yandan Fatih Erbakan ve Adnan Oktar dostluğuyla ilgili çarpıcı iddia ortaya çıktı.

Siyasi ayağı deşifre oluyor! "Fatih Erbakan, Adnan Oktar'a yalvardı" - Sayfa 1

Eski mali şube müdürü olan Furkan Sezer de 140 Journos kanalı tarafından yapılan belgeselde birbirinden önemli detayları açıklamıştı. Adnan Oktar örgütünün siyasi ayağında hangi isimler olduğu en çok merak edilen konu başlıkları arasında! Furkan Sezer, örgütün siyasi ayağında AK Parti MKYK üyesi Hayati İnanç'ın olduğunu iddia etti.

120
Siyasi ayağı deşifre oluyor! "Fatih Erbakan, Adnan Oktar'a yalvardı" - Sayfa 2

ÇOK KONUŞULACAK İDDİA! 'FATİH ERBAKAN, ADNAN OKTAR'A YALVARDI'

Özkan Mamati ise Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan ile ilgili çok çarpıcı bir iddia ortaya attı! Özkan Mamati'nin aktardıklarına göre Fatih Erbakan, uzun süre Adnan Oktar ile iletişim içindeydi.

220
Siyasi ayağı deşifre oluyor! "Fatih Erbakan, Adnan Oktar'a yalvardı" - Sayfa 3

Fatih Erbakan'ın 2011 ile 2016 seneleri arasında Saadet Partisi'nin genel başkanı olan Mustafa Kamalak'ı indirmek için Adnan Oktar'a yalvardığı da iddialar arasında!

320
Siyasi ayağı deşifre oluyor! "Fatih Erbakan, Adnan Oktar'a yalvardı" - Sayfa 4

'BEN BUNA CANLI KANLI ŞAHİT OLDUM'

'Fatih Erbakan, Adnan Oktar'a yapılan operasyon öncesinde Adnan Oktar ile görüştü. Ben fiziki olarak oradaydım, bunlara şahidim' diyen Özkan Mamati, o dönem Saadet Partisi'nin başında Mustafa Kamalak'ın olduğunu ve Fatih Erbakan'ın Mustafa Kamalak yerine partinin başına geçmek için Adnan Oktar'dan yardım istediğini aktardı.

420