Siyaset dünyasından Cüneyt Arkın'a veda: Huzur içinde uyu Kara Murat...

Usta oyuncu Cüneyt Arkın, hayatını kaybetti. Arkın'ın ölümünün ardından siyaset dünyasından birçok isim sosyal medya hesaplarından paylaşım yaptı.

Siyaset dünyasından Cüneyt Arkın'a veda: Huzur içinde uyu Kara Murat... - Sayfa 1

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından yayımladığı mesajda, "Türk sinemasının usta aktörü, sanatıyla, duruşuyla, karakteriyle hepimize örnek olan büyük sanatçı Cüneyt Arkın’ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Sayın Arkın’a Allah’tan rahmet diliyorum. Ailesinin, sevenlerinin, sinema camiamızın ve milletimizin başı sağolsun" dedi.

122
Siyaset dünyasından Cüneyt Arkın'a veda: Huzur içinde uyu Kara Murat... - Sayfa 2

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Türk sinemamızın usta ismi Cüneyt Arkın’ın vefatını derin bir teessürle öğrendim. Her zaman sevgi ve saygıyla yad edilecek olan kıymetli sanatçımıza Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve sanat camiamıza başsağlığı diliyorum" dedi. 

222
Siyaset dünyasından Cüneyt Arkın'a veda: Huzur içinde uyu Kara Murat... - Sayfa 3

Türk sinemasının usta sanatçısı Cüneyt Arkın’ın vefatından dolayı büyük üzüntü duydum. Cüneyt Arkın’a Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve sanat camiasına başsağlığı diliyorum.

322
Siyaset dünyasından Cüneyt Arkın'a veda: Huzur içinde uyu Kara Murat... - Sayfa 4

Sinemamızın değerli oyuncusu Cüneyt Arkın'ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Hepimizin zihninde yer eden rolleri, sanatçı kişiliği, ülkesine olan sevgisiyle onu asla unutmayacağız. Allah rahmet eylesin; tüm sevenlerinin, sinema camiasının ve ailesinin başı sağolsun.

422