Gündem
16 Oca 2012 17:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:14

SİYAD ÖDÜLLERİ BU GECE SAHİPLERİNİ BULUYOR

44 yılı geride bırakan SİYAD Ödülleri, bu akşam düzenlenecek törende sahiplerini bulacak. Geceyi Ezgi Mola ve Sarp Apak sunacak.

44 yılı geride bırakan SİYAD Ödülleri, bu akşam (16 Ocak) düzenlenecek törende sahiplerini bulacak. İstanbul-Harbiye’deki Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda saat 19.00’da başlayacak gecede, 2011 yılı boyunca seyirciyle buluşan yerli filmler ve bu filmlerde yer alan sanatçılar 14 ayrı kategoride ödüllendirilecek. Törende ayrıca geçen yıl sinema salonlarımızda gösterime giren en iyi yabancı film de açıklanacak.
Ezgi Mola ve Sarp Apak’ın birlikte sunacağı, Şevval Şam’ın şarkılarıyla renk katacağı gecede Erden Kıral, Osman Şahin ve Perihan Savaş da Türk ve dünya sinemasına katkılarından ötürü SİYAD’ın onur ödülünü alacaklar. Törende ödüller sahiplerine Türkan Şoray, Aytaç Arman, Nurgül Yeşilçay, Lale Mansur, Fikret Kuşkan, Hatice Aslan, Sevinç Erbulak, Melisa Sözen’in de aralarında bulunduğu sinema sanatçıları tarafından takdim edilecek.
44. SİYAD Ödül Töreni, T.C Kültür Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Şişli Belediyesi ve Garanti Bankası tarafından destekleniyor.

 

ETİKETLER
#siyad ödülleri