Gündem
18 Oca 2012 17:11 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:14

SİYAD BAŞKANI TUNCA ARSLAN'DAN HIRKA AÇIKLAMASI!

Nuri Bilge Ceylan'ın SİYAD ödül törenine hırkayla katılması, tv8'de yayınlanan "Böyle Bir Şey Var Mı?" programında da tartışıldı.

tv8’de ekranlara gelen Böyle Bir Şey Var Mı? programına telefonla bağlanan sinema eleştirmeni Ali Hakan, “Üstündeki kıyafet olacak gibi değil. Ödül törenini sıradan görmüş. Beni ilgilendirmiyorsunuz diyor” dedi.

Programın telefonla katılan SİYAD Başkanı Tunca Arslan, “Kıyafet zorunluluğumuz yok. Nuri Bilge Ceylan’ın tercihi öyle olabilir. Ben yadırgamadım. Orada olmaları yeterli. Yurtdışında zorunluluklar tercihi belirliyor. SİYAD’ın bir farkı da o olsun. Bizi bir kıyafet zorunluluğumuz yok. Ödülü almaya gelmesi önemlidir bizim için” şeklinde konuştu. 

Modacı Cengiz Abazoğlu programa telefonla bağlanarak şu açıklamayı yaptı: “Ben görüntüleri görünce inanamadım. Nuri Bilge Ceylan’ı Paris’te bir moda gösterisinde gördüm, oraya da takım elbisesiyle gelmişti. Bence yaptıkları işe saygıdan dolayı bu törenlere özen gösterilmeli. Bu kıyafet ile katılmaması gerekirdi. Bir ödül töreninde bakımlı, derli toplu olmak lazım. Fotoğrafları görünce üzüldüm. O ortamın görüntüsü kesinlikle değil. Cannes’a kazakla gitseydi kendisini içeriye alırlar mıydı acaba? Meltem’in kıyafetini de beğenmedim. Outletten alınmış görüntüsündeydi.”