Spor
13 Ara 2021 21:36 Son Güncelleme: 13 Ara 2021 21:51

Sivasspor'dan tepki çeken paylaşım! Muslera'nın içler acısı görüntüsüyle galibiyeti kutladılar

Sivasspor'un Galatasaray'ı 1-0 yendiği maçta Luyindama ile çarpışan Muslera sedye ile oyunu terk etti. Futbol dünyası Muslera'nın sakatlığına üzülürken Sivasspor maç sonu paylaşımında tepki çeken bir fotoğraf paylaştı.

Süper Lig'in 16. haftasında Galatasaray, deplasmanda Sivasspor'a 1-0 mağlup oldu. Ev sahibi takımın sosyal medyadan yaptığı galibiyet paylaşımına ise tepki yağdı.

GALATASARAY TARAFTARI ÇILGINA DÖNDÜ

Sivasspor, Fajr'in attığı gol öncesi Luyindama'yla çarpışarak yerde kalan ve ardından sedyeyle oyunu terk eden Muslera'nın acılar içinde yerde yattığı fotoğrafı galibiyet paylaşımında kullandı. Sinirden çılgına dönen Galatasaray taraftarı, Sivasspor'un bu paylaşımına büyük tepki gösterdi.

SİVASSPOR PAYLAŞIMI SİLDİ

Gelen tepkilerin ardından geri adım atan Sivasspor, Muslera'nın fotoğrafının kullanıldığı paylaşımını sildi. Yiğidolar, yeni yaptığı galibiyet paylaşımında Galatasaray'ı yıkan golü atan Fajr'in fotoğrafını kullandı.

"HİÇBİR ART NİYET TAŞIMAYAN FOTOĞRAF KISA ZAMANDA HESAPLARIMIZDAN KALDIRILMIŞTIR"

Sivasspor karşılaşmanın ardından Fernando Muslera için geçmiş olsun mesajı yayınlarken gelen tepkilere de cevap verdi. Sivasspor sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, " Demir Grup Sivasspor'umuz ile Galatasaray arasında oynanan mücadelenin 80. dakikasında takım arkadaşı Luyindama ile çarpışarak sakatlanan Türk futbolunun sevilen ismi Fernando Muslera'ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyoruz. Maçın ardından kulüp resmi hesabımızdan paylaşılan fotoğrafta futbolcularımızın gol sevinci odaklanmış, bu esnada Galatasaray file bekçisi Fernando Muslera yerde görülmektedir. Hiçbir art niyet taşımayan, sadece takımızın gol sevincinin yansıtılmaya çalışıldığı fotoğraf, kısa zamanda hesaplarımızdan kaldırılmıştır." ifadelerine yer verdi.