Magazin
28 Ağu 2017 18:17 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:05

Sisi'den şoke eden Vatan Şaşmaz iddiası!

Filiz Aker’e ve Vatan Şaşmaz’a yakınlığıyla bilinen Sisi lakaplı Seyhan Soylu, esrarengiz cinayet hakkında öyle bir yorum yaptı ki…

Dün gece Filiz Aker tarafından otel odasında sırtından vurularak öldürülen Vatan Şaşmaz, tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Korkunç cinayetin ardından Filiz Aker'in, Vatan Şaşmaz'a saplantılı derecede aşık olduğu ve bu sebepten öldürdüğü konuşulurken, 'Sisi' lakaplı Seyhan Soylu'dan çok tartışılacak bir iddia ortaya atıldı.

Sisi'nin iddiasına göre, Vatan Şaşmaz ve Filiz Aker eskiden sevgiliydi. Vatan Şaşmaz'ın ilk evliliğinin sonlanmasının ardından, Aker ve Şaşmaz tekrar görüşmeye başladı ve evlenme kararı aldı. İkili bir süre daha görüşmeye devam ettiler.

Bu ilişkinin ardından Vatan Şaşmaz, ikinci evliliğini gerçekçeşti. Bu evlilik Aker'i çok sarstı ve intihara kalkıştı.

Sisi'nin iddiasına göre, Vatan Şaşmaz ve Filiz Aker geçtiğimiz günlerde bir açılışta karşılaştı ve tekrar görüşmeye başladı. Aker'in evlilik isteğine Şaşmaz, eşinin hamileliği dolayısıyla karşı çıktı.

Bu süreçte Vatan Şaşmaz, Filiz Aker'in 700 - 800 bin doları kaybettiğini ve Filiz Aker'in ABD'de yaşayan imam nikahlı İranlı eşinin bu ilişkiden haberi olduğunu açıklayan Sisi, yasak aşktan haberi olan eşin, Şaşmaz'ı ve Aker'i infaz ettirdiği yönünde.