Gündem
13 Nis 2024 11:26 Son Güncelleme: 13 Nis 2024 13:36

Şırnak’ta taciz iddiasıyla uzman çavuş darp edildi! Valilikten açıklama geldi…

Şırnak'ta uzman çavuş Z.Ç., yolda yürüyen bir kadına tacizde bulunduğu iddiasıyla kalabalık tarafından darbedilmişti. Darbedilen Z.Ç. ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Dün akşam Şırnak merkeze bağlı Dicle Mahallesi'nde meydana gelen olayda alkollü olduğu belirtilen uzman çavuş Z.Ç., yolda gördüğü evli ve tanımadığı bir kadına arkasından sarıldı. Tacize uğrayan kadın, bağırarak çevredekilerden yardım istedi.

AÇIĞA ALINDI

Olay yerine toplananlar, Z.Ç.’yi darbederek yaraladı. Bölgede devriye görevinde bulunan polis ekipleri olaya müdahale ederek, Z.Ç.’yi kalabalığın elinden kurtardı. Olayla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Z.Ç., tedavisinin ardından Şırnak Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alındı. Z.Ç.’nin açığa alındığı belirtilirken, 4 şüphelinin ise emniyetteki işlemleri sürüyor.

Z.Ç., tedavisinin ardından açığa alındı.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA GELDİ

Yaralanan Z.Ç'nin 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldığı bildirilen açıklamada, "Konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmış olup, olaya karışan 4 şüpheli gözaltına alınmıştır. Konu Valiliğimizce hassasiyetle ve yakından takip edilmektedir." ifadeleri kullanıldı.