Gündem
07 Ara 2023 20:14 Son Güncelleme: 07 Ara 2023 20:15

Şirketlerine kayyım atanmıştı! Öz çifti gözaltı korkusuyla bakın ne yaptı?

Polat ile Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından fenomenlere uzanan soruşturmadan Tayyar ve Özlem Öz çifti de nasibini aldı.

Tüm Türkiye Dilan Polat ile Engin Polat'ın ardından Tayyar Öz ve Özlem Öz'ü konuşmaya başladı. Lüks yaşatılarıyla dikkat çeken Öz çifti hakkında geçtiğimiz günlerde soruşturma başlatılmıştı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ‘Suç işlemek amacıyla örgüt kurma’, ‘Resmi belgede sahtecilik’, ‘Vergi usul kanununa muhalefet’ ve ‘Malvarlığı değerlerinin gayri meşru kaynağını gizlemek’ suçlarından başlatılan soruşturma kapsamında 3 şirket için kayyum ataması kararı verilmişti.

Sonlarının Dilan Polat ve Engin Polat gibi olacağından korkan çift gözaltına alınma korkusuyla öyle bir şey yaptı ki duyanlar hayrete düştü.

''SAVCIYLA GÖRÜŞÜP...''

Gazeteci Emrullah Erdinç, Öz çiftini gözaltına alınma korkusu sardığını açıklayarak dikkat çeken iddialarda bulundu.

Erdinç konuşmasında "Biliyorsunuz ki Özlem Öz sürekli keyfimiz yerinde, kahvemizi içiyoruz algısı yapmaya çalışıyorlardı ama şöyle korku yaşadığını da avukatı söyledi ki savcının huzuruna da gitmiş; savcı ile görüşmüşler. 'Müvekkillerim ne zaman gözaltına alınacak?' Her akşam sabaha karşı ne zaman gözaltına alınacağız endişesiyle korkusuyla bekliyorlar. Yine Özlem Öz'ün hamile olduğu savcılığa bildirmiş gözaltı işlemi olursa ona göre değerlendirmesini talep etmiş..." iddiasında bulundu.

"Avukatı söyledi korku içindeler" diyen Emrullah Erdinç Öz çiftinin her sabah gözaltına alınma korkusuyla uyandıklarını ifade etti.