Magazin
23 Eki 2021 14:44 Son Güncelleme: 23 Eki 2021 14:52

Şirket basan şahıs ‘Serenay Sarıkaya’ öfkesi ile adeta terör estirdi! ‘Başrol oynayacaktım...’

Serenay Sarıkaya ile başrol oynaması gerektiğini söyleyen şahıs, gittiği prodüksiyon şirketinde oyunculara ait otomobillere zarar verdi. Sonra da etrafa ölüm tehditleri savurdu.

Tayfur D. isimli bir kişi Serenay Sarıkaya, Bergüzar Korel, Ezgi Mola, Erkan Can gibi birçok ünlünün danışmanlığını yapan şirketin İstanbul Beşiktaş’taki ofisine gitti. Dış kapıdan villanın bahçesine atlayan şahıs ilk önce etrafına bağırmaya başladı.

Kendisinin kandırıldığını söyleyen 25 yaşındaki Tayfur D., Serenay Sarıkaya ile görüşmek istediğini söyledi. Etrafına küfür ve hakaretler yağdıran şahıs kimsenin dışarı çıkmaması üzerine ise sinirlendi.

ÖLÜM TEHDİTLERİ SAVURDU

Tv100’de yer alan habere göre eline geçirdiği bir metrelik demir küllükle etrafa saldıran Tayfur D., villa bahçesinde bulunan ve oyunculara ait olan otomobillere zarar verdi. Şahıs daha sonra ise  şirketin camlarını kırarak ölüm tehditleri savurdu.

İhbar üzerine kısa sürede olay yerine giden polis ekipleri 25 yaşındaki Tayfur D.'yi gözaltına aldı. İfadesinde kendisine Serenay Sarıkaya ile birlikte Medcezir dizisinde başrol oynatacaklarını ama kendisini aramadıklarını söyledi.

SERBEST BIRAKILDI

25 yaşında ki Tayfur D. çıkartıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

İşte o anlar...