Televizyon
25 Haz 2013 15:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:15

ŞİRİN PAYZIN İZİNDEN "YARIM" DÖNÜYOR!

Şirin Payzın, CNN Türk yönetimi tarafından Gezi Olayları sürerken yollandığı zorunlu izinden dönüyor ancak ...

CNN Türk’ün başarılı ekran yüzlerinden Şirin Payzın, CNN Türk yönetimi tarafından Gezi Parkı Eylemleri sürerken yollandığı "izin"den "yarım" dönüyor.

Daha önce Pazartesi’den Perşembe’ye 360 Derece ve Cuma günleri de Ne oluyor isimli programları sunan gazeteci Şirin Payzın Taksim Gezi Parkı’nda başlayan olayları kanalın sessiz kaldığı hatta penguen belgeseli yayınladığı günlerde dahi ekrana taşımıştı.

İddialara göre kanal yönetiminin tepkisini çeken bu programlar nedeniyle Payzın "zorunlu izne" çıkartılmıştı.

CNN TÜRK GENEL MÜDÜRÜ AYNEN DEVAM EDECEK DEMİŞTİ

 CNNTÜRK Genel Müdürü Barış Tünay  Payzın’ın programının yayından kaldırılmadığını; "daha uygun bir zamanlama yapılamadığı için" Payzın’ın izne gönderildiğini söylemişti. 

Gezi Parkı olayları ile izne çıkma arasında bir ilişiki olmadığının da altını çizen Tünay, "360 Derece ve Ne Oluyor,  Şirin Payzın’ın izin dönüşü aynen devam edecek" açıklamasını yapmıştı.

"NE OLUYOR" HAFTADA İKİ GÜN, "360 DERECE" ARTIK YOK

CNN TÜRK bugün yaptığı bir açıklama ile Payzın’ın izinden döndüğünü ve programlarına yeniden başlayacağını duyurdu.

Payzın’ın daha önce Cuma akşamları hazırlayıp sunduğu "Ne Oluyor" programının bundan böyle Salı ve Perşembe günleri, yani haftada iki defa yayınlanacağını duyuran kanal, 360 Derece isimli program hakkında ise bilgi vermedi.

Kanalın internet sitesinde 360 Derece programının arşivi dururken, daha önce Pazartesi’den Perşembe’ye 17:00 şeklinde belirtilen yayın saatinin ise birden ortadan yok olması akıllara "demek ki Şirin Payzın izinden yarım döndü" sözlerini getirdi.