Gündem
13 Eki 2021 16:53 Son Güncelleme: 13 Eki 2021 17:05

Sıra dışı gazeteciye sıra dışı ödül!

Gazeteci Mustafa Sezer'in ismi Ordu'da bir şelaleye verildi.

Türkiye'nin başarılı danışmanları arasında gösterilen Türkiye'nin ilk ve tek vali danışmanı olan Yaşam Boyu Onur Ödülü gibi ödülü olan Mustafa Sezer ismi Ordu'da bir şelaleye verildi.

GAZETECİ MUSTAFA SEZER ŞELALESİ

Türkiye'de çok büyük yankı uyandıran “Şelaleler Şehri Ordu” projesinin danışmanlığını yürüten aynı zamanda İpekyolu Şelaleleri projesinin koordinatörü olan Mustafa Sezer'in ismi bir şelaleye verildi.

Şelaleler Şehri Ordu Derneği merkezinde özel olarak yapılan toplantıda oybirliği ile Mustafa Sezer'in isminin şelaleye verilmesi kararı alındı. Şelale başında yapılan törene Profesör Doktor Mehmet Yılmaz ve dernek yönetimi katıldı. Törende bir konuşma yapan Profesör Yılmaz sözlerine şunları ekledi:

"Mustafa Sezer projemize çok ciddi destek oldu. Her yönüyle Şelaleler Şehri Ordu projemize, İpekyolu Şelaleleri projemize çok büyük desteği,emeği oldu. Geçmişte de Ordu’yu şaha kaldıracak çalışmalara imza attı. Ordu ilimizi ulusal ve uluslararası basında tanıttı. Ordu’ya yüzlerce yatırım, binlerce yatırımcı, yüz binlerce turist getirdi Biz de Mustafa Bey'in bu bu emeğinin karşılığı olarak bir şelaleye yönetim olarak ismini verme kararı aldık. Bundan sonra başarılarının devamını Ordu için daha güzel şeyler yapmasını temenni ediyoruz. Yolu açık olsun başarılarının devamını diliyoruz", diyerek Mustafa Sezer‘e güzel dileklerde bulundu.

SIRA DIŞI ÖDÜL ALDI

Gazeteci Mustafa Sezer, başarıları nedeniyle birçok sıra dışı ödül aldı. Geçmişte caddeye ve sokağa ismi verilen Mustafa Sezer'e Ordu Valiliği "Yaşam Boyu Onur Ödülü" verdi. Buldan'da kaymakamlık tarafından bütün köy muhtarları ile beraber onuruna yemek verilmesi ile bilinen Mustafa Sezer'e, son olarak sıradışı bir ödül daha geldi. Şelaleler şehri Ordu ve "İpekyolu Şelaleleri" projesine yaptığı katkılar nedeniyle Ordu'da bir şelaleye ismi verildi.