Magazin
11 Şub 2021 16:51 Son Güncelleme: 11 Şub 2021 17:03

Sır gibi saklıyordu! Meryem Uzerli'nin bebeğinin babası ortaya çıktı

Geçtiğimiz ay ikinci kez anne olan Meryem Uzerli’nin sır gibi sakladığı bebeğinin babası ortaya çıktı.

Ünlü oyuncu Meryem Uzerli, geçtiğimiz günlerde ikinci kez annelik sevinci yaşamıştı. Uzerli, bebeğinin babasını adeta bir sır gibi saklıyordu. Ünlü oyuncunun 2 yıl önceki yaptığı paylaşıma, ‘’Bebeğinin babası ortaya çıktı’’ yorumları yapıldı.

Uzun zamandır Almanya'da yaşamını sürdüren Meryem Uzerli ocak ayı içerisinde ikinci defa anne oldu. ABD’li sevgilisinden bir bebek dünyaya getiren Meryem Uzerli, kızının babasını sır gibi saklıyordu.

Snob Magazin'de yer alan habere göre; Meryem Uzerli kızının babasını 29 Mayıs 2019 tarihinde 'MuPortrait' adındaki hesaptan paylaşılan fotoğrafla görülmüş oldu.

SORULARI GÜLEREK YANITLAMIŞ
Almanya’nın başkenti Berlin'de 1,5 sene evvel çekilen fotoğrafın altına hiçbir not yazılmaması ve Uzerli’nin "Yoksa sevgiliniz mi?" sorularına gülücük emojisiyle yanıt vermesi dikkat çekmişti.

BEBEĞİNİN YÜZÜNÜ GÖSTERMİŞTİ
İkinci defa anne olan Uzerli, geçtiğimiz günlerde bebeğinin yüzünü gösterdiği paylaşımına "Saf aşk" notunu düşmüştü. Ünlü oyuncunun Can Ateş’le beraberliğinden Lara isminde bir de kızı bulunuyor.

YAŞAMINI ALMANYA'DA SÜRDÜRÜYOR
37 yaşındaki güzel oyuncu, anne olduğunu, sosyal medya hesabından "Ablan, baban ve ben seni ailemizde ağırladığımız için çok mutluyuz" sözleriyle duyurmuştu.

Salgın sürecini Almanya'da geçiren Uzerli'nin bu dönemdeki en büyük destekçisinin ailesi ve sevgilisi olduğu öğrenildi. Almaya’da bir kafe işleten ünlü oyuncu, uzun süredir sade bir hayat sürüyor.