Sinemalarda bugün hangi filmler vizyona girdi?

7 yeni film, 24 Mayıs Cuma günü sinemaseverlerin beğenisine sunulacak. İşte o filmler ve konuları...

Sinemalarda bugün hangi filmler vizyona girdi? - Sayfa 1

7 yeni film, 24 Mayıs Cuma günü sinemaseverlerin beğenisine sunulacak. İşte o filmler ve konuları...

110
Sinemalarda bugün hangi filmler vizyona girdi? - Sayfa 2

Furiosa: Bir Mad Max Destanı

Furiosa: Bir Mad Max Destanı, yaşadıklarından sonra güçlü bir savaşçıya dönüşen Furiosa’nın hikayesini konu ediyor. Dünya çökerken Nice Annelerin Yeşil Diyarı'ndan kaçırılan genç Furiosa, Savaş Lordu Dementus liderliğindeki büyük bir Motorcu Sürüsü'nün eline düşer. Çorak Topraklar’da ilerleyen Furiosa, bu sırada Ölümsüz Joe'nun başkanlık ettiği Kale'ye rastlar. İki diktatör egemenlik için savaşırken, Furiosa hem eve dönmenin yolunu bulmak için gereken araçları bir araya getirmek hem de karşılaştığı birçok sınavdan sağ çıkmak için zorlu bir mücadeleye girişir.

210
Sinemalarda bugün hangi filmler vizyona girdi? - Sayfa 3

Ammon

Ammon, gördüğü kabusları araştırmaya karar veren bir gencin yaşadıklarını konu ediyor. Bir müzik akademisi öğrencisinin hayatı, gördüğü kabuslardan dolayı altüst olur. Gördüğü kabusları merak edip araştırmaya karar veren genç, bu sırada diğer evrenlerde yaşayan öfke şeytanları cinleri ile karşılaşır. Başını belaya sokan genç, ardı arkası kesilmeyen tuhaf olaylar yaşar.

310
Sinemalarda bugün hangi filmler vizyona girdi? - Sayfa 4

Biaz: Kara İyenin Laneti

Biaz: Kara İyenin Laneti, eğlenmek için ruh çağırma ayini düzenleyen bir grup arkadaşın yaşadıklarını konu ediyor. Üniversitede dişçilik fakültesinde okuyan dört yakın arkadaş, son sınavlarını da verdikten sonra stres atmaya karar verir. Gençler, eğleneceklerini düşünerek bir ruh çağırma ayini düzenler. Eski bir kara büyü defteri bulan grup, bu sayede yaptıkları ayin ile hayatlarını kabusa çevirir. Mitolojik bir varlığı çağıran gençler, kendilerini bir ölüm kalım savaşının içerisinde bulur. Gençler, geçmişin lanetini çözmek ve karanlığın gücüyle başa çıkmak için umutsuz bir mücadeleye girişir.

410