Sinemada bu hafta 9 yeni film vizyonda

9 yeni film, bugün (13 Ekim Cuma) sinema tutkunlarının beğenisine sunuldu.

Sinemada bu hafta 9 yeni film vizyonda - Sayfa 1

Peki, bu hafta vizyonda hangi filmler var? Vizyona girecek filmler neler? İşte, 13 Ekim Cuma günü vizyona girecek olan filmler:

110
Sinemada bu hafta 9 yeni film vizyonda - Sayfa 2

Güven Bana

Tefeciye borçlu olan Özcan ve Sercan, borçlarını ödemek için 150 bin Tl alacakları oldukları Müslüm dayılarının yanına gider. Dayıları tam parayı ödeyeceği sırada kalp krizi geçirerek ölür. Bu durum üzerine Özcan ve Sercan, dayılarının cebinden kendilerine ait olan parayı alıp, borçlarını ödemek için tefeciye giderler. Ancak burada onları büyük bir sürpriz bekler. Borçlarını ödeyecekken paranın sahte olduğunu öğrenen kardeşler, sahte paradan kurtulmak için onu aldıkları yere bırakmaya karar verir. Parayı bırakmak için cenaze evine gelen kardeşler, kendilerini bir maceranın içinde bulur.

210
Sinemada bu hafta 9 yeni film vizyonda - Sayfa 3

Bak Şu Leyleğe 2: Zümrüt Taşının Peşinde

Bak Şu Leyleğe 2: Zümrüt Taşının Peşinde, zorla tutulan serçe sürüsünü kurtarmak için zorlu bir maceraya atılan serçe Richard'ın hikayesini konu ediyor. Sevimli bir serçe olan Richard, sürüye yeni yolculuğunda liderik edemeyeceğini öğrenir. Bu durum üzerine Richard, tek başına uçmaya karar verir. Macera dolu yolculuğunda yeni serçelerle tanışan Richard, onlardan sürünün bir tavus kuşu tarafından zorla tutulduğunu öğrenir. Onları kurtarmak için harekete geçen Richard, bunun için gizemli bir şehrin sırrını çözüp, tavus kuşunun istediği hazineyi bulmak zorundadır.

310
Sinemada bu hafta 9 yeni film vizyonda - Sayfa 4

Zübeyde, Analar ve Oğullar

Film, Zübeyde Hanım'ın oğlu Mustafa Kemal ile olan diyaloğu ve Mustafa Kemal'in bir direnişin lideri olma yolunda ilerlerken gösterdiği dirayeti anlatıyor. Yapım, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hakkında pek bilgi sahibi olmadığımız annesi Zübeyde Hanım’ın, savaşlar, salgın hastalıklar, göçler ve yokluk içinde 6 çocuğundan 4’ünü ve eşini kaybederken ‘Mustafa’sını nasıl yetiştirdiğini gözler önüne seriyor.

410