Sinemada bu hafta: 8 yeni film vizyona giriyor

Sinemada bu hafta 8 yeni film vizyona girecek. Bu filmlerin 3’ü yerli 5’i yabancı filmler oluşturuyor.

Sinemada bu hafta: 8 yeni film vizyona giriyor - Sayfa 1

8 yeni film, 26 Ocak Cuma günü sinemaseverler ile buluşuyor. İşte, o filmler:

19
Sinemada bu hafta: 8 yeni film vizyona giriyor - Sayfa 2

Büyük Macera 2: Sürpriz Misafir

Büyük Macera filminin devam hikâyesi, ayı Mic Mic ve arkadaşları tavşan, panda, leylek ile birlikte yeni bir teslimat için çıktıkları serüveni konu ediniyor. Mic Mic, tavşan Oscar, panda ve leylek Karl ile birlikte, küçük bir ayı yavrusunu uzaklardaki bir ormanda ailesine teslim etmek için sürprizlerle dolu bir yolculuğa çıkarlar.

29
Sinemada bu hafta: 8 yeni film vizyona giriyor - Sayfa 3

Çıkış Yok

Çıkış Yok, düşen bir uçağın içerisinde yaşam mücadelesi veren bir grup insanın yaşadıklarını konu ediyor. İçerisinde farklı geçmişlere ve bambaşka karakterlere sahip insanların olduğu bir uçak, Pasifik Okyanusu üzerinden geçerken düşer. Düşen uçakta hayatta kalan insanlar büyük bir tehlike ile karşı karşıya kalır. Hava kaynakları gittikçe tükenmektedir ve tehlikeler dört bir yandan onlara yaklaşmaktadır. Suyun dibinde mahsur kalan insanlar, hayatta kalmak için zorlu bir mücadeleye girişir.

39
Sinemada bu hafta: 8 yeni film vizyona giriyor - Sayfa 4

Cem Karaca'nın Gözyaşları

Cem Karaca’nın Gözyaşları, 8 Şubat 2004 yılında hayata veda eden, “Tamirci Çırağı”, “Namus Belası”, “Bu Son Olsun”, “Resimdeki Gözyaşları” gibi birçok esere imza atan Anadolu rock müziğin efsane ismi Cem Karaca'nın hayat hikayesini konu ediyor. Müzik kariyeri ve özel yaşamıyla ilham veren isimlerden olan Cem Karaca'nın hayatının bilinmeyenlerinin anlatıldığı yapımda, müzikle geçen elli sekiz yıllık bir ömrün içindeki büyük başarılar, çatışmalar, aşklar ve iniş çıkışları gözler önüne seriliyor.

49