Gündem
25 Tem 2010 21:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:29

SİNEMA SANATÇISI SIRRI ELİTAŞ BEYİN KANAMASI GEÇİRDİ!

Ünlü oyuncu Sırrı Elitaş, film çekimi için geldiği ‘ Zonguldak'da beyin kanaması geçirdi

Sinema sanatçısı 66 yaşındaki Sırrı Elitaş, ‘Madende Tuzak’ filminin çekimleri için geldiği Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde beyin kanaması geçirdi. Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Elitaş’ın durumunun ciddi olduğu belirtildi.

Yönetmen Ferhat Bahadır’ın çekeceği "Gizemli Yol" adlı dizi ve "Madende Tuzak" filmi için Elitaş’ın da aralarında bulunduğu ekip Ereğli’ye geldi.

Daha sonra detay görüntülerin çekilmesi amacıyla Kandilli beldesine giden film ekibi, kalacakları Türkiye Taşkömürü Kurumu misafirhanesine yerleşti.Film çekiminin başlaması üzerine yönetmen Bahadır, ekipte Elitaş’ın olmadığını fark edince odasına gitti. Kapıyı çalması ve seslenmesine rağmen yanıt alamayan Bahadır ve yanındakiler, içeriye girdiklerinde Elitaş’ı yatak ile kalorifer peteği arasında baygın vaziyette buldular.Ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak yoğun bakıma alınan sanatçı, daha sonra ambulansla İstanbul Medipol Hastanesi’ne sevk edildi.Hastane Başhekimi Muharrem Erdem, hastanelerine getirilen sanatçının, tetkiklerde beyin kanaması teşhisi konularak yoğun bakıma alındığını, daha sonra İstanbul’a sevk edildiğini söyledi.