Medya
23 Oca 2014 20:06 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:53

Sinema Sanat ve Hayat hangi kanalda?

Medyaradar Sinema-TV yazarı Murat Tolga Şen’in usta gazeteci Ali Murat Güven’le birlikte sunacakları kültür-sanat tartışma programı Sinema Sanat ve Hayat bu Cumartesi saat 22:30’da başlıyor.

Kültür-sanat programlarının önemini kavrayabilen yayıncıların sayısı giderek azalıyor. NTV’de Yekta Kopan’ın sunduğu Gece Gündüz programı, Ömür Gedik’in hazırladığı Kanal D’nin Cinemania’sı yayından kaldırıldı, 19 yıllık Sinema dergisi, Aralık ayında son sayısıyla veda etti.

Yine de  bu olumsuz şartlar altında bile yani Türkiye’nin kültür-sanat gündemi takipçiliği giderek çölleşirken iki kafadar sinema eleştirmeni “Yeldeğirmenlerine karşı” mücadele vermeye kararlı görünüyor.

Medyaradar Sinema-TV yazarı Murat Tolga Şen’in usta gazeteci Ali Murat Güven’le birlikte sunacakları kültür-sanat tartışma programı Sinema Sanat ve Hayat bu Cumartesi saat 22:30’da Kudüs TV’de başlıyor.



Farklı ideolojilere mensup iki radikal yazarın ortak endişesi her şeyi tartışılabilir kılmak. Siskel-Ebert tarzı bir ortaklığın ilk meyvesi olacak olan Sinema Sanat ve Hayat programında ülkenin kültür-sanat gündemindeki her konu samimiyetle masaya yatırılacak.

Programın daimi konuğu ise Ali Murat Güven’in sırdaşı “Kedi George”… Bir kedi duyarlılığıyla yayına katkı sağlayacak olan George bu anlamda da program sunan ilk ev hayvanı ünvanını kazanmış olacak.

Medyaradar ailesinin bir parçası olan Murat Tolga Şen ve program ortağı Ali Murat Güven’e başarılar diliyoruz. Gözünüz-kulağınız bu Cumartesi ve her Cumartesi gecesi Kudüs TV’de olsun.