Gündem
31 Mayıs 2011 15:58 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:24

SİNEMA DÜNYASINDAN SIRRI SÜREYYA ÖNDER'E DESTEK GELDİ!

Sinemacılar, yayınladıkları bildiri ile İstanbul 2. Bölge'den bağımsız milletvekili Önder'i seçimlerde desteklediklerini duyurdu.

Sinemacılar, yayınladıkları bildiri ile İstanbul 2. Bölge’den bağımsız milletvekili adayı yönetmen - köşeyazarı Sırrı Süreyya Önder’i seçimlerde desteklediklerini duyurdu.

Sinemacılar, Önder’i desteklediklerini yarın Cezayir Restoran’da yapacakları yapacakları bir basın toplantısı ile açıklayacaklarını bildirdi.

’12 Haziran seçimleri yaşadığımız coğrafyada bir milad olacaktır’ diyen sinemacılar yayınladıkları bildiride şu görüşleri dile getirdi:

"12 Haziran seçimleri yaşadığımız coğrafyada önemli bir milat olacaktır. Bizler yeni bir anayasanın yapılacağı bu mecliste barışın, özgürlüğün ve emeğin temsilcilerinin yer almasını arzuluyoruz. Savaşın dışında bir alternatifin düşünülmediği, insanlara ekonomik model olarak piyasa dışında başka hiçbir seçeneğin sunulmadığı, kültür ve sanatın adının anılmadığı bu topraklarda onurlu duruşu, insancıl yaklaşımı ve dirençli kişiliği ile Sırrı Süreyya Önder mecliste bizlerin temsilcisi olabilecek adaylardan biridir."