Magazin
10 Haz 2021 14:57 Son Güncelleme: 10 Haz 2021 15:09

Sinem Yalçınkaya ve Sarp Akkaya bebeklerinin yüzünü gösterdi!

Sarp Akkaya ile eşi Sinem Yalçınkaya'nın oğulları Kaan, bir aylık oldu. Doğum sonrası hastanede çekildiği fotoğrafları takipçileriyle paylaşan Yalçınkaya, bebeğinin yüzünü ilk kez gösterdi.

Geçtiğimiz ay anne olmanın sevincini yaşayan Sarp Akkaya’nın eşi Sinem Yalçınkaya, bebeğinin yüzünü ilk kez gösterdi. Yalçınkaya, doğum sonrası hastane odasında eşi ve oğlu ile birlikte çekildiği fotoğrafları Instagram hesabından yayınladı.

 

“ÇOK ŞÜKÜR GÜZEL GÜNLERDEYİZ ARTIK…”

Paylaşımına duygusal bir not düşen Yalçınkaya, şu ifadeleri kullandı:

"Hayatta her istediğinin şıp diye olamadığını, sabrın, sakinliğin ne demek olduğunu ve sonunda kavuştuğun mutluluğun kıymetini bilmeyi öğretti bu süreç bize. Benim 'İyi ki' dediğim, canım sevgilim Sarp. Çok şükür güzel günlerdeyiz artık. Ve bu yolda bize doktor değil can yoldaşı olan biri vardı asla hakkını ödeyemeyeceğimiz. Gece-gündüz, tatil, iş demeden her an yanımızda, en saçma sorularımızda 24 saat bir telefon uzağımızdaydı. Canım Furkan iyi ki varsın. İğne fobimi söylemeden geçmek istemiyorum. Furkan'la her tahlilde pazarlık yapıp öyle kan verdim. Yani baya doktor hasta iğne sayısı pazarlığı. Epidural iğnesini konuşmayalım bile 5-6 ay falan sürdü ikna olmam. Ve Kaan bir aylık oldu bile. 1-2 tatlı fotoğraf bırakmak istedim buraya."