Magazin
20 Şub 2013 11:38 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:02

SİNEM KOBAL'IN "ÖPÜŞMEM SEVİŞMEM" KURALLARI VAR MI?

Sinem Kobal: "Sette 'Öpüşmem, sevişmem!' diye yasak koyduğunuz doğru mu?" sorusuna yanıt verdi.

ROMANTİK Komedi 2: Bekarlığa Veda' filminin iki başrol oyuncusu Sinem Kobal ile Cemal Hünal; a Haber'de Şirin Sever'in sunduğu 'Jurnal' programına konuk oldu. Hünal, programda iki ilginç itirafta bulundu: "Kadınlar, erkeklerden daha zekidir... Üç kadının bir arada olduğu ve kavganın çıkmadığı tek set bizimkiydi." dedi.

Şirin Sever'in "Sette 'Öpüşmem, sevişmem!' gibi yasaklar koyduğunuz doğru mu?" sorusu karşısında ise Sinem Kobal 'köşeli' bir yanıta başvurdu: "Böyle büyük cümleler kurmayı sevmiyorum. Ama her şeye, senaryoyu okuduğunuzda karar veriyorsunuz. Bir projeye bakarken onu her şeyiyle değerlendiriyorsunuz!"

Sinem Kobal programda film ile ilgili olarak şunları söyledi:

Film, ilk haftada çok iyi tepkiler aldı. Rakamlar da çok güzel. Aşkın dili evrenseldir. Bizi ve kadın-erkek ilişkilerini anlatan bir film yaptık.

Oynadığım 'Didem' karakteri, evlenme ile kafayı bozmuş. 'Didem'i canlandırmak çok keyifliydi. Sivri yönleri olan, aklına geleni yapan, deli dolu bir kız. Ben 'Didem'e göre otokontrolü daha yüksek olan biriyim. Ben onu kendimle bağdaştırmıyorum; ben olması gerektiği kadar kıskancımdır.

Benim etrafımda evlenmeyi saplantı haline getirmiş kimse yok aslında. Bunlar, yaşadığınız duruma da bağlı şeyler. Bence kızların içinde yaradılıştan gelen bir yuva kurma arzusu vardır. En özgür kız bile yuva kurmanın hayalini kurar içgüdüsel olarak.

'Didem', filmde 'Evliliğe Giden Yol' diye bir kitap okuyor. Bu, senaristimiz Aslı Zengin'in yazdığı gerçek bir kitap. Yakında piyasada olacak. Bence aşkta taktik işlemez. Samimiyetin olmadığı yerde, mutluluğa giden bir yol bulunamaz.

Radikal sahneler için kural koyma konusunda büyük cümleler kurmuyorum. Senaryoyu okuyarak karar veririm. Projeyi her yönüyle değerlendirmek gerek. Dansöz sahnesi için bir kez oryantal dersi aldık. Çekimler çok heyecanlıydı.