Magazin
13 Ağu 2013 10:18 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:20

SİNEM KOBAL'IN ADINI VÜCUDUNA YAZDIRDI!

Sinem Kobal'ın kardeşi Kerem Kobal; ablasına olan sevgisini, onun adının kısaltmasını dövme yaptırarak gösterdi.

Dünyaca ünlü yıldızların başlattığı moda Türkiye'de! Barcelona'lı yıldız Messi'nin kardeşi Matias, Miley Cyrus ve Angelina Jolie'den sonra Sinem Kobal'ın kardeşi de ablasının ismini kendi vücuduna kazıttı. 20 yaşındaki Kerem Kobal, omzuna Sinem'in kısaltması olan SNM harflerinden oluşan bir dövme yaptırdı.

ARDA'YA BENZİYOR

Basketbolcu olan ve son olarak Efes Pilsen'in altyapısında forma giyen Kerem, ablasına olan sevgisini her fırsatta dile getiriyor. Kerem, sözlerini yazıya dökme kararı alıp ablasının ismini ilk dövmesi olarak vücuduna kazıttı. Kerem; uzattığı saç modeliyle de müstakbel eniştesi Arda Turan'a benzetiliyor.

ÜNLÜLER ARASINDA MODA

Matias Messi; abisi olan ünlü futbolcu Lionel Messi'nin resmini omzuna dövme yaptırdı. Miley Cyrus; sırtında dört kardeşini simgeleyen bir dövme taşıyor. Angelina Jolie'nin dövmesinde de kardeşi Haven'ın 'H'si var.

AYRILMADIK

Sinem Kobal; nişanlısı Arda Turan'la ayrıldıkları yolunda çıkan dedikoduların ardı arkası kesilmeyince, cevabı Instagram'da verdi. Arda ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Sinem; böylece dedikoduları yalanlamış oldu.

SİNEM KOBAL BİKİNİLİ YAKALANDI : GALERİ