Televizyon
05 Tem 2010 08:29 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:26

SİNEM KOBAL İLE TARTIŞAN YÖNETMEN KOVULDU, YERİNE KİM GELDİ?

“Küçük Sırlar” dizisinin setinde oyuncu Sinem Kobal'la gerginlik yaşayan yönetmen kovuldu..

Küçük Sırlar dizisi daha ekrana gelmeden yönetmeni değişti. “Küçük Sırlar” dizisinin setinde önceki hafta başrol oyuncularından Sinem Kobal’la gerginlik yaşayan yönetmen Kerem Çakıroğlu’nun gitti, yerine başka bir yönetmen geldi.

Ünlü Amerikan dizisi Gossip Girl’den esinlenilerek çekilen “Küçük Sırlar” dizisinde önceki hafta yönetmen Çakıroğlu ile Su karakterini canlandıran Kobal arasında tartışma yaşandı.

Dizinin Taksim’de bir barda yapılan çekimleri sabaha kadar sürüp bitmek bilmeyince Kobal duruma isyan etti. Yönetmenin aynı sahneleri tekrar tekrar çekmesine öfkelenen Kobal, “Perişan olduk, sabah oldu. Çekimler daha ne kadar sürecek? Aynı sahneleri tekrar tekrar çekiyoruz” diyerek tepki gösterdi.

Ertesi gün çekimler sırasında üstündeki ince kıyafet nedeniyle üşüten ve boğazı da şişen Kobal, yapım şirketi Tim’s Productions’a rahatsızlığını dile getirdi. Bunun üzerine yapım şirketinde toplantı yapıldı ve Kerem Çakıroğlu’nun diziyi ağır tempoda çektiğine karar verildi.

Zengin aile çocukları
Yola başka bir yönetmenle devam etme kararı alan yapım şirketi, yönetmen koltuğunu birkaç gün ikinci yönetmene emanet etti. Ardından da diziyi yönetmesi için Cansu Dere, Halit Ergenç, Songül Öden ve Ezgi Asaroğlu’nun başrol oynadığı “Acı Aşk” filmini çeken Taner Elhan ile el sıkıştı.

Kobal’ın yanı sıra  Kadir Doğulu, Burak Özçivit, İpek Karapınar, Merve Boluğur gibi genç yeteneklerin başrolleri paylaştığı dizi, bir grup zengin aile çocuğunun maceralarını anlatıyor.