Magazin
04 Haz 2017 11:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:44

Sinem Ceceli, Mustafa Ceceli'nin ihanetini nasıl öğrendi? İşte ayrılığın şok perde arkası!

Mustafa Ceceli’nin eşi Sinem Ceceli’nin ‘gizli aşk’tan haberi yoktu.

Hacı Mustafa Ceceli dokuz yıllık eşi, oğlu Arın’ın annesi Sinem Ceceli’den ansızın boşandı. Beş gün sonra sosyetik güzel Selin İmer ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Sevgililer evlilik kararı da aldı. İşte olayın perde arkasında yaşananlar...

Posta gazetesinde yer alan iddiaya göre; bir gün eşinin cep telefonunda Selin İmer ile çekilmiş, basına da yansıyan fotoğrafı gördü. Aslında bir süre daha boşanmayı düşünmeyen Mustafa Ceceli her şeyi anlattı. Sinem Ceceli “Derhal boşanıyoruz” dedi. Böylece ayrılığın faturası büyüdü. Mustafa Ceceli eşine 3 milyon lira tazminat, aylık 15 bin liralık nafaka ve Kanlıca’daki 1,5 milyon dolarlık (yaklaşık 5,5 milyon lira) dairesini verdi.

AİLELER ŞOKTA

Merak edilen diğer bir konu ailelerin bu durumu nasıl karşıladığı...
Mustafa Ceceli’nin anne-babası oğullarının boşandığını, Selin İmer ile aşk yaşadığını ve evlilik kararı aldığını öğrendi. Şok geçirdiler, üzüldüler. Durumu kabullenmekte zorlandılar. Sinem Ceceli’nin ailesi de olan-biteni gazetede gördü. Selin İmer’in ilişkisini sosyetik dostları biliyordu. Selin İmer, Mustafa Ceceli ile aşk yaşadığını birkaç yakın arkadaşına açıkça söylemişti.

GEÇMİŞİ SİLECEK

Haziran’ın ikinci haftası Amerika-Miami’den dönecek olan Mustafa Ceceli aslında bu kadar kısa sürede evlenmek istemiyordu.
Sevgilisi Selin İmer’in baskısı ve kamuoyunda hakkında oluşan olumsuz hava nedeniyle tarihi öne çekti. Evlilik hazırlığı yapan Selin İmer’in şu sıralar bir telaşı daha var. İddiaya göre magazin sitelerinden ve Google’dan geçmişte yaşadığı aşklara dair tüm haberleri sildirmek, bazı fotoğraflarını da kaldırtmak istiyor.