Magazin
03 Eyl 2014 14:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:38

Sinan Çetin'in oğlu: Emek için miting yapan cahil yobazlar…

Rüzgâr Çetin: Bütün cahil yobazlara soruyorum; bu bina simsiyahtı, içeride çöp kokan koltuklarıyla iki film birden oynuyordu

Yönetmen Sinan Çetin’in emlakçı oğlu Rüzgar Çetin'in "Emek Sineması"nın yıkılmaması için eylem yapan ünlüler için, Instagram'a yüklediği 'yeni Emek Sineması binası' fotoğrafının altına yazdığı "Cahil yobazlar" sözleri tepki çekti.

Emek Sineması’nın yıkılmaması için günlerce eylem yapan erkan can’dan Nurgül Yeşilçay’a kadar birçok ünlü isme “Cahil yobazlar” diyen Rüzgar Çetin'e Twitter'dan tepki yağdı.

YENİ BİNANIN FOTOĞRAFINI INSTAGRAM'DAN PAYLAŞTI

HT magazin'den Zafer Akbaş'ın haberine göre Sinan Çetin’in emlakçı oğlu Rüzgar Çetin, dün Emek Sineması’nın yerine yapılan binanın fotoğrafını Instagram’da paylaştı.

EYLEMCİLERE "YOBAZ" DEDİ

Geçen yıl ‘Emek yıkılmasın’ diye eylem yapan, aralarında Tuncel Kurtiz, Nurgül Yeşilçay, Kenan İmirzalıoğlu, Meltem Cumbul, Erkan Can gibi isimlerin bulunduğu eylemcilere “Yobaz” diyen Çetin, fotoğrafın altına şunları yazdı:

"BİNA SİMSİYAHTI, İÇERİDE ÇÖP KOKUSU VARDI"

“Tarihi Emek Sineması satılmasın, aman yapılmasın, bir şey istemiyoruz” diye bağıran, miting yapan bütün cahil yobazlara soruyorum; bu bina simsiyahtı, içeride çöp kokan koltuklarıyla iki film birden oynuyordu. Öyle mi kalsaydı? Şimdiden daha güzel olmuş bile... Açılışını heyecan ve mutlulukla bekliyorum. Bir şeyler yapmaya engel olan bütün topluluklara da buradan selam söylüyorum...