Magazin
07 Eyl 2015 10:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:52

Sinan Çetin'e kötü haber!

Gece kulübünde istediği müziği çalmadığı sebebiyle DJ'ye kafa atan Sinan Çetin'in oğlu Orfeo Çetin'in bir seneye kadar hapsi isteniyor.

Ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Orfeo Çetin, 24 Temmuz'da İstanbul Beşiktaş'ta eğlenmek için kulübe gitti. Mekândaki müziği beğenmeyen Çetin, DJ Can Utkan'nın eline nakit sıkıştırarak istediği müziği çalmasını talep etti .

Can Utkan ise perşembe günleri bu tarzda müzik çaldığını söyleyerek talebi kabul etmedi. Birbirlerine hakaret ve küfür etmeye başlayan ikili arasında başlayan münakaşa kısa zaman akabinde kavgaya dönüştü.

Orfeo Çetin öfkesine hâkim olamayıp DJ Utkan'a kafa ve yumruk attı. Utkan, yediği darbelerin etkisiyle yere düşerken Çetin, arkadaşlarının yardımı ile kulüpten ayrıldı. Can Utkan, Beşiktaş Polis Merkezi'ne giderek Orfeo Çetin'den şikâyetçi oldu.

Savcılık tarafından olayla ilgili tahkikat başlatıldı. Çetin anlatımında, kulüp DJ'inin yanına giderek müziği değiştirmesini niyetinde olduğunu söylediğini ancak karşılığında "Beğenmediysen git muhallebi çocuğu" tarzında cevap almakta olduğunu ifade etti.

Utkan'ın sözlerine sinirlendiğini ifade eden Çetin, bir anlık hiddet ile kafa attığını ancak pişman olduğunu ifade etti . Henüz talebe olduğunu kaydeden Orfeo Çetin, Utkan ile uzlaşmak talep etti.

Çetin'in uzlaşma isteğini kabul etmeyen Can Utkan ise şikâyetinde ısrarcı oldu. Yürütülen tahkikat sonunda Orfeo Çetin hakkından " kasıtlı olarak yalın yaralama" idda edilmesiyle bir seneye kadar hapis istemiyle dava açıldı. Çetin, önümüzdeki günlerde Asliye Ceza Mahkemesi'nde hâkim karşısına çıkacak.