Magazin
04 Mayıs 2021 08:17 Son Güncelleme: 04 Mayıs 2021 12:54

Sinan Çetin-Rebekka Haas çifti kural tanımadı!

Sinan Çetin (68), önceki gece eşi Rebekka Haas (51) ile birlikte Arnavutköy sahilinde köpeklerini gezdirirken objektiflere takıldı. Kuralları hiçe sayan ünlü yönetmen ve eşinin, görüntülendikten sonra söyledikleri pes dedirtti.

Yasaklara rağmen maskesiz olması ve her seferinde rahat tavırlarıyla dikkat çeken usta yönetmen Sinan Çetin ve eşi Rebekka Haas, muhabirlerin kendilerine yönelttiği soruları yanıtsız bıraktı.

Milliyet'in haberine göre, basın mensuplarının sokağa çıkma yasağını hatırlatmasıyla Rebekka Haas, "Siz gelene kadar moralimiz iyiydi" diye cevap verirken, yürüyüşüne devam etti. Ünlü yönetmen, daha önce de defalarca yasakları delerken görüntülenmişti.

KISITLAMAYI KÖPEĞİYLE AŞTI 

Öte yandan usta yönetmen, geçtiğimiz ay kısıtlamalara rağmen maskesiz bir şekilde Arnavutköy sahilinde görüntülenmişti. Sokağa çıkma kısıtlamasını yanına köpeğini alarak aşan yönetmene, bir kadın arkadaşının da eşlik ettiği görülmüştü.

GAZETECİLERDEN RAHATSIZ OLDU 

Sinan Çetin, geçtiğimiz kış ünlü müzisyen Teoman ile birlikte Kuruçeşme'de yürüyüş yapıp sohbet ederken görüntülenmiş; gazetecileri görünce rahatsız olmuştu.

Çetin, muhabirlerin kendisine soru soracağını anlayınca telefonla konuşuyor numarası yapmış; Oğlu Rüzgar Çetin'in koronavirüs partilerine katılması ve maske takmamasının sorusuna sinirlenerek yolun karşısına geçip hızla uzaklaşmıştı.

SOSYAL MESAFE KURALINI HİÇE SAYDI 

Çetin, Bebek'te bir mekanda toplantı yaparken objektiflere yansımıştı. Bilgisayardan görüntü izleyen yönetmenin, koronavirüs salgınına karşı 1,5 metre olan 'sosyal mesafe' kuralına uymadığı görülmüştü.