Magazin
08 Nis 2019 10:14 Son Güncelleme: 08 Nis 2019 10:46

3 aylık evlilikte eski sevgili krizi! Avukatına talimat verdi!

Bir röportajında eski sevgilisi Hadise'den bahseden Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı'nın arasında gerilim tırmandı. Akçıl, boşanma işlemleri için avukatına talimat verdi.

Geçtiğimiz senenin son aylarında dünya evine giren oyuncu Burcu Kıratlı ve şarkıcı Sinan Akçıl'ın evliliklerinde kıskançlık krizi çıktı. Sinan Akçıl, yaşanan krizden sonra boşanmak üzere avukatına talimat verdi.

EVLİLİKTE HADİSE KRİZİ

Genç şarkıcı Sinan Akçıl, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda yeni şarkısına çok güvendiğini Hadise ile Hande Yener'i sollayacağını söylemişti. Burcu Kıratlı, eşinin eski sevgilisi Hadise'nin adını anmasının ardından kıskançlık krizine girdi. Yaşanan krizden sonra çiftin aileleri de barışmaları için devreye girdi.

SİNAN, AVUKATINA TALİMAT VERDİ

3 aylık evliliğinde kıskançlık krizi yaşayan Sinan Akçıl, yaşanan olaylardan sonra avukatına boşanmak için talimat vererek hazırlıklara başlatmak için harekete geçti. Bu iddiaların ardından konuyla alakalı açıklama yapmaktan çekinen çiftten Akçıl'ın sosyal medya hesabından eşiyle düğün videolarını paylaşması da dikkat çekti.

3 YIL AŞK YAŞAMIŞLARDI

Sinan Akçıl ile Hadise 3 yıl aşk yaşayıp, 9 sene önce yollarını ayırmıştı.