Sinan Akçıl boşandıktan sonra ilk kez konuştu!

Sinan Akçıl, boşandığı eşi Burcu Kıratlı ve kavgalı olduğu Ferhat Göçer hakkında açıklamalar yaptı.

Sinan Akçıl boşandıktan sonra ilk kez konuştu! - Sayfa 1

Çapkınlıklarıyla gündeme gelen Sinan Akçıl, 2019 yılının ilk yıllarında Amsterdam'da Burcu Kıratlı ile evlenerek herkesi şaşırtmıştı ki bu aşk ne yazık ki fazla uzun sürmedi. Evlilikleri yalnızca 9 ay süren çift, geçtiğimiz günlerde Beykoz Adliyesi'ne giderek 15 dakika içinde boşandı.


112
Sinan Akçıl boşandıktan sonra ilk kez konuştu! - Sayfa 2

Tek celsede boşanan Sinan Akçıl, adliye çıkışı ''Herkes için hayırlısı olsun. Anlaşmalı boşandık" açıklaması yaparak kısa ve net bir cevap vermişti.


212
Sinan Akçıl boşandıktan sonra ilk kez konuştu! - Sayfa 3

Boşanmanın ardından ilk kez konuşan Sinan Akçıl, Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa magazin programına açıklamalar yaptı. "Yurtdışına gitmedim. Ben hep Türkiye sınırları içinde değişik yerlerdeydim" diyen Akçıl, "Burcu Kıratlı ile evliliğini inatlaşma mı bitirdi? " sorusu üzerine açıklama yapmaktan kaçınarak, "İnsan yaşadığı özel duyguların arkasından bence hiç bir zaman konuşmamalı" dedi.


312
Sinan Akçıl boşandıktan sonra ilk kez konuştu! - Sayfa 4

Akçıl, Ferhat Göçer'le yaşadığı tartışma hakkında da açıklamalar yaptı. Akçıl, o dönem hala eşi olan Burcu Kıratlı ile katıldıkları bir düğün töreninde Ferhat Göçer'in sahnede Akçıl'ın eski sevgilileri ile ilgili konuşmaları üzerine kızmış ve Göçer'e: Densiz demişti.


412