Simpsonlar'dan korkutan yeni kehanet! 2024 yılı detayı gündem yarattı

Son dönemde kehanetler konusunda en bilindik isim olan Simpsonlar, yeni bir kehanetle gündem oldu. Bir süredir bazı olayların önce dizide meydana gelmesi ve sonrasında gerçekte de aynı olayın yaşanması nedeniyle The Simpsons, kehanetle anılıyor. 'Simpsons kehaneti' olarak da adlandırılan bu duruma bir yenisi daha eklendi.

Simpsonlar'dan korkutan yeni kehanet! 2024 yılı detayı gündem yarattı - Sayfa 1

The Simpsons yeni bir kehanetle medyanın gündemindeki yerini aldı. Tüm dünyada ilgiyle izlenen dizide 2024 yılı için 'güneş fırtınası' senaryosu gösterildi. Bir anda gerçekleşen fırtına sonrasında tüm elektronik eşyalar özelliğini yitiriyor. İlkel şartlara geri dönülüyor.

110
Simpsonlar'dan korkutan yeni kehanet! 2024 yılı detayı gündem yarattı - Sayfa 2

Amerika Birleşik Devletleri’nde 17 Aralık 1989 yılında yayınlanmaya başlayan ve 33 yıldır devam eden animasyon dizisi The Simpsons (Simpsonlar), dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip.

210
Simpsonlar'dan korkutan yeni kehanet! 2024 yılı detayı gündem yarattı - Sayfa 3

YILLAR ÖNCESİNDEN BİLİYORLAR
Koronavirüsü bilmesi, Donald Trump’ın başkanlık seçimlerini kaybetmesi, akıllı saatlere gönderme yapılması, Ebola virüsü, yemeklerde at etinin kullanılması, iki Essex Beatles hayranının 50 yıl önce Beatles’a gönderdikleri bir mektuptan Paul McCartney’den bir yanıt aldıklarını açıklamaları,

310
Simpsonlar'dan korkutan yeni kehanet! 2024 yılı detayı gündem yarattı - Sayfa 4

Fox'un Disney’e satılması, Lady Gaga'nın uçarak Super Bowl’da sahne alması, yapımına 2009 yılında başlanan ve İngiltere’nin en yüksek binası olan The Shard’ın Simpson’un 1995 yılında yayımlanan bir bölümünde Londra semalarında görünmesi, Beyrut patlaması, akıllı telefonlar, Kobe Bryant'ın ölümü gibi sahneleri dünyada büyük yankı uyandırdı.

410