Simpsonlar'dan 2024 yılı için korkutan senaryo! Olay yaratacak ‘Seçim’ ve ‘Savaş’ kehaneti

Simpsonlar'ın 2024 yılı için tahminler herkesi korkuttu. Efsane çizgi dizi Simpsonlar yine kehanet iddiasıyla gündemde! 2024 yılına ilişkin tahminlerin yer aldığı iddia edilen Simpsonlar’da bu defa 'savaş' ve 'seçim' başlıkları öne çıkıyor. İşte çarpıcı detaylar…

Simpsonlar'dan 2024 yılı için korkutan senaryo! Olay yaratacak ‘Seçim’ ve ‘Savaş’ kehaneti - Sayfa 1

Öngörüleri bir bir tutan ve "her şeyi bilmesiyle" tüm dünyada ün kazanan popüler dizi, 2024 ve geleceğe dair yeni tahminleriyle bir kez daha gündemde. The Simpsons, Amerikan sitkom dizisi. Dizi, kurgusal Springfield şehrinde yaşayan Simpson ailesi etrafında dönüyor. Homer (baba), Marge (anne), Bart (erkek çocuk), Lisa (kız çocuk) ve Maggie (bebek) gibi karakterlerin maceralarını konu alıyor. Dizi, toplumsal konuları, pop kültürünü, politikayı ve daha birçok konuyu hiciv ve mizahla ele almasıyla tanınıyor.

126
Simpsonlar'dan 2024 yılı için korkutan senaryo! Olay yaratacak ‘Seçim’ ve ‘Savaş’ kehaneti - Sayfa 2

Yıllar öncesinden yaptığı tahminlerin gerçekleşmesiyle ünlü olan dizi, Donald Trump'ın ABD Başkanlığı'ndan Kovid-19 salgınına kadar birçok olayı doğru tahmin etmesiyle dikkat çekti. Şimdi ise yeni tahminler gündemde. İşte beklenen olaylar:

226
Simpsonlar'dan 2024 yılı için korkutan senaryo! Olay yaratacak ‘Seçim’ ve ‘Savaş’ kehaneti - Sayfa 3

Yıllar öncesinden yaptığı tahminlerin gerçekleşmesiyle ünlü olan dizi, Donald Trump'ın ABD Başkanlığı'ndan Kovid-19 salgınına kadar birçok olayı doğru tahmin etmesiyle dikkat çekti. Şimdi ise yeni tahminler gündemde. İşte beklenen olaylar:

1. YAPAY ZEKA VE ROBOTLARIN İŞ GÜCÜNÜ ELE GEÇİRMESİ

Dizinin 23. sezon 17. bölümünde, işveren Burns'ün nükleer santraldeki işçileri robotlarla değiştirmesi konu alınıyor. Bu tahmin, yapay zeka ve robot teknolojilerindeki ilerlemeler göz önüne alındığında, 2024 ve sonrasında insan iş gücünün robotlar tarafından yerini almasının mümkün olduğunu öne sürüyor.

326
Simpsonlar'dan 2024 yılı için korkutan senaryo! Olay yaratacak ‘Seçim’ ve ‘Savaş’ kehaneti - Sayfa 4

2. TRUMP'IN 2024 ADAYLIĞI

2015'te yayınlanan bir bölümde Bart, 30 yıl sonraki hayatıyla ilgili bir tahmin alıyor ve Homer'ın "Trump 2024" yazısını görebilmesi dikkat çekiyor. Bu tahmin, 2000 yılında yayınlanan bir bölümde yer aldığı için Trump'ın başkan seçilmeden yıllar önce bile göndermeler yapıldığını gösteriyor.

426