Magazin
19 Mayıs 2019 11:35 Son Güncelleme: 19 Mayıs 2019 17:42

Simge Sağın hakkındaki iddiaların sahibi o isim çıktı?

Ünlü sanatçı Simge Sağın'ın, kısa bir süre önce çocuğu olduğu öne sürülmüştü. Bu iddiası yüzünden şarkıcıyla davalık olan Cem Aydınlı'dan herkesi şaşkına çeviren bir itiraf geldi. Aydınlı, bu dedikodunun kaynağının Ece Seçkin olduğunu iddia etti.

Güzel şarkıcı Simge Sağın’ın çocuğu olduğunu öne sürdüğü için şarkıcıyla davalık olan magazinci Cem Aydınlı’dan şoke eden bir itiraf geldi. Aydınlı; savcılıktaki ifadesinde, dedikoduyu kendisine ileten kişinin şarkıcı Ece Seçkin olduğunu söyledi

DAVADAN VAZGEÇMİŞTİ

TV programcısı Cem Aydınlı, şarkıcı Simge Sağın'ın çocuğu olduğunu iddia etti. Sağın ise Aydınlı'ya iftira davası açacağını açıkladı. Daha sonra uzlaşmaya giden şarkıcı, Aydınlı'nın dört tekerlekli sandalye bağışlaması karşılığında davadan vazgeçti.

ADI DOSYAYA GİRDİ

Sabah Gazetesi, konuyla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı'nda verilen ifadelere ulaştı. İfadelerde, şarkıcı Ece Seçkin'in de adının yer alması dikkat çekti. Cem Aydınlı, Simge Sağın'ın çocuğu olduğu söylentisini kendisine ileten kişinin şarkıcı Ece Seçkin olduğunu belirtti.