Magazin
24 Ağu 2015 12:16 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:50

Şımartılmamış duygulardan uzak sadece müzik!

Karadeniz'de yöresel müzikle bu serüvene başlayan şarkıcı Kutluata, müzik kariyerine çok kısa sürede internet ortamında en çok indirilenler arasına girerek güçlü bir başlangıç yaptı.

Karadeniz‘in yeni yıldızı Kutluata, idolü olarak gösterdiği Megastar Tarkan‘a olan benzerliğiyle tüm dikkatleri üzerine çekerek ilk çalışması olan ‘’Boz Yemini’’ adlı parçası ile internet ortamında kısa sürede en çok indirilenler arasına girmeyi başardı. Tarkan‘ın hemşerisi olan Rize’li şarkıcı Kutluata, uzun yıllardan beri müzik ile iç içe yaşıyor ve “Boz Yemini” adlı parçasının sözü ve bestesi kendisine ait.



Müzik kariyerine Rize’de yöresel müzik ile başlayan Kutluata, yöresel müzikle başladığı bu tohumun bağlarına güvenerek ; ‘’Şımartılmış duygulardan uzak sadece müzik ile besliyorum ruhumu. ‘’ sözleriyle duygularının güçlü hikayesini dinleyenleriyle paylaşıyor.

3 Adım etiketi ile tüm dijital platformlarda büyük ilgi gören şarkının düzenlemesini Tufan Taş ve klibin yönetmenliğin ise Hüsam Çakaloğlu üstlendi.