Televizyon
01 Haz 2015 13:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:36

Sima Şerafettinova'dan İşte Benim Stilim'e şok suçlama!

'İşte Benim Stilim' eleme gecesi gününde yarışmaya çıkmayınca ortalık karıştı.Sima İnstagram hesabında 'ayakkabı' olayını anlattı.

İşte Benim Stilim yarışmasında Sima Şerafettinova krizi yaşanıyor . Azeri yarışmacı neden diskalifiye oldu? Sima Şerafettinova instagram hesabından açıklama yaptı . İşte Benim Stilim yapımcılarını suçladı ve 'kovulmadığını' kendisinin yarışmayı bıraktığını açıkladı. Sima Şerafettinova yapımcıları 'kafasına ayakkabı atan yarışmacıyı' korumakla suçladı.

Sima Şerafettinova İşte Benim Stilim eleme gecesi gününde yarışmaya çıkmayınca ortalık karıştı. Sima Şerafettinova 'ben ayrıldım' derken İşte Benim Stilim sunucusu Öykü Serter 'Yapım ekibi diskalifiye etti' diyerek olayı duyurdu. 

Peki hangisi gerçek? Sima Şerafettinova diskalifiye mi oldu yoksa kendisi mi bıraktı? Olayın perde arkasına ilişkin Sima Şerafettinova instagram hesabından olay açıklamalar yaptı ve İşte Benim Stilim yarışması yapımcılarını suçladı.



DİSKALİFİYE OLACAK EN SON İSİM BENDİM

Sima Şerafettinova yarışmadan kovulduğu iddialarını yalanladı ve şunları yazdı;
"O yarışmada diskalifiye olunacak ve kovulacak son kişi olduğumu herkes biliyordu. Herkes orda beni nasıl rakip gördüğünüde. Ve de kovulsam öyle saçma sapan bir uydurmadan kovulacağım gerçekten çok komik. Ve eğer ben diskalifiye olsaydım ya da kovulsaydım bunun için Perşembe degil her sezon olduğu gibi eleme gecesinde çıkarırlardı beni :) Kendim cuma çekimi günü çekime girmekten vazgeçtim.

-"Ve son açıklama olarak 8 hafta dayandım, üstüme geldiler, yüzlerce hakaret ettiler, beni küçümsediler, Azeri iti oldum, yalancı durumuna düşürmek isteyip sürekli uğraştılar, hep dik durdum cevaplarını verdim, ama niye 4 hafta kala bıraktım,?

KAFAMA AYAKKABI ATTILAR

Çünkü yarışmacılardan biri kafama ayakkabı attı ve kimsenin umrunda bile olmadı. Ayakkabı kafama değmese de o kıza karşı kimse birsey demedi, hatta bana karşı korundu ve o ayakkabıyı attığı sırada ben ona hakaret ettim, tabi birisi sizin ailenizi aşağılasa ayakkabı atsa hakaret edersiniz. Demek ki o ayakkabı benim kafamı yarsaydı kimse umursamıycaktı. Sima küçük zaten 2 güne unutur. Kendimi tehlike ortamında bulunduramadığım için, babam ekiple konuştu ve "biz sorumlu değiliz" dediler. Bende öyle insanlardan herşey beklediğim için bi televizyon programı için değmez deyip herşeye rest çektim .."