Güncel
05 Oca 2018 14:32 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 18:46

Silivri'de devam eden darbe girişimi davaları

- AK Parti İstanbul Milletvekilli Turan:- "Buradan çıkacak sonuçları sabırsızlıkla bekliyoruz. Hainlerin en şedid şekilde ceza almasını bekliyoruz"

İSTANBUL (AA) - AK Parti İstanbul Milletvekilli Hasan Turan, Silivri'de devam eden darbe girişimi davalarına ilişkin, "Buradan çıkacak sonuçları sabırsızlıkla bekliyoruz. Hainlerin en şedid şekilde ceza almasını bekliyoruz." dedi.

Turan, FETÖ davalarını takip etmek AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu ile Silivri'ye geldi.

Burada gazetecilere açıklama yapan Turan, milletvekilleri olarak, bu davaları ısrarla izlediklerini söyledi.

Buradan çıkacak sonuçları sabırsızlıkla beklediklerini ifade eden Turan, "Hainlerin en şedid şekilde ceza almalarını bekliyoruz. Bunun için bu duruşmaları takip ediyoruz." dedi.

Turan, davaları takip eden şehit aileleri ve gazilerle bir araya olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Biz burada onlarla beraber dayanışma içerisinde milletimizin vekilleri olarak davalardaki bütün süreçleri çok dikkatli bir şekilde takip ediyoruz. Burada sanıkların dışarıdan aldıkları telkinlerle 'görmedim, duymadım, işitmedim, bilmiyorum' gibi tiyatro oynadıklarını görüyoruz. Bir yandan hüzünleniyoruz. Üniformamızın içine gizlenmiş bir insanın nasıl örgüt liderinin hain emelleri doğrultusunda hareket ettiğini görmüş olmaktan dolayı hüzünlüyüz."