Magazin
01 Kas 2018 15:07 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:57

Sıla şikayetçi oldu! "Ahmet Kural beni dövdü!"

Şarkıcı Sıla, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek Ahmet Kural'dan kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle şikayetçi oldu.

Ünlü şarkıcı Sıla, beraberlik yaşadığı Ahmet Kural'dan darp, cebir ve psikolojik şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi oldu.

Avukatıyla İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'na gelen Sıla, 3 ay koruma kararı aldırdı.

Adliye önünde basına bir açıklama yapan Sıla Gençoğlu, "Zamanı gelince zaten konuşacağız. Bir ifade vermeye geldim, Ahmet Kural’dan şikayetçiyim" diye belirtti.



"EVDE YAŞANAN BİR DARP"

Avukatı Rezan Epözdemir ise daha önce İstanbul Aile Mahkemesi'nde koruma talebinde bulunduklarını belirterek, şunları söyledi:

"Aile mahkemesi uygun gördü, fiziki şiddet nedeniyle ilgili kanun gereği başta uzaklaştırma olmak üzere koruma kararı verdi. Hak arama özgürlüğümüzü kullandık. Bununla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayetçi olduk. Başsavcılık makamı da Sıla Hanım'ın müşteki sıfatıyla ifadesine başvurdu. Evde yaşanan bir darp, cebir, psikolojik şiddet, hakaret ve tehdit eksenli bir soruşturma. Artık bundan sonra top yargıda."

Epözdemir, mahkemenin Ahmet Kural aleyhine dün itibariyle 3 aylık bir koruma kararı verdiğini ve bu kararın, "evden ve iş yerinden uzaklaştırma ile kitle iletişim araçlarıyla rahatsız etmeme" yönünde olduğunu da sözlerine ekledi.

 "KAFAMA KÜL TABLASIYLA VURDU"

Haber Global’da Selahattin Günday'ın haberine göre olay 29 Ekim’de Ahmet Kural’ın evinde saat 04.00 sularında gerçekleşiyor. Ahmet Kural alkollü olduğu belirtiliyor. Sıla’nın kendi ifadelerinde " Yerlerde sürüklendim, kafam duvarlara vuruldu. Kaçmaya çalıştığım sırada, Ahmet Kural tekrar yakaladı ve kafama kül tablasıyla vurdu. Yoğun hakarete maruz kaldım. Yaklaşık 45 dakika sürüyor bu saldırı" diyor.

Haber Global'in paylaştığı, Sıla'nın darp edildiğini gösteren fotoğraflar şu şekilde: