Magazin
22 Ağu 2016 10:05 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:29

Sıla artık kararını verdi: Hiçbir şekilde...

'Demokrasi ve Şehitler Mitingi' ile ilgili açıklaması olay olan şarkıcı Sıla, Bodrum'da ortaya çıktı.

Sıla, 7 Ağustos'ta İstanbul-Yenikapı'da düzenlenen 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi' ile ilgili "Darbeye karşıyım ama bu şova katılmayacağım" demişti. Bu sözlerin ardından özellikle sosyal medyada hedef tahtasına konan Sıla'nın bazı konserleri de iptal oldu. 3 Eylül'deki konserine kadar konuşmama kararı alan ünlü şarkıcı, Bodrum'da yakın dostları Mustafa-Gül Oğuz'un yazlığında ortaya çıktı.

3 EYLÜL'DE KONSERİ VAR

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre; Sıla, muhabirlerin "Harbiye Açıkhava başta olmak üzere bazı konserlerinizin iptali için ne düşünüyorsunuz?" sorusuna, "Artık susmayı tercih ediyorum. Hiçbir şekilde konuşmak istemiyorum. Çünkü ne yazık ki yanlış anlaşılıyorum. 3 Eylül'de, Bodrum Antik Tiyatro'da konser vereceğim" yanıtını verdi.

DİKENLERE TAKILDI

Bu arada Sıla'ya, Bodrumlu hayranlarından ilgi büyüktü. Otoparktaki aracına binmek üzereyken fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarını kırmayan ünlü şarkıcı, "Tamam geliyorum" dedi. Ama yanlarına giderken, araçla dikenli çalılar arasında sıkıştı. Sıla, düştüğü duruma kahkahayla güldü.