Medya
25 Şub 2011 14:06 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:04

''SIKIYSA AHMET HAKAN O FİLMİ ELEŞTİRSİN, VALLA HÜRRİYET'İN ORTASINDA PATAKLANIR!''

"Baksanıza bütün filmleri yerden yere vuran Ahmet Hakan neler yazdı... Tam askerlikteki şeyini yiyeyim ayakları..."

Sanatçı değil strateji uzmanı gibiler...

Biliyorsunuz bu ülkede bazı işler doğuştan gelir. Örneğin herkes biraz türkücüdür, futbol eleştirmenidir. Son zamanlarda da sinema yönetmeni olmaya başladık. Öyle okullara filan gitmeye gerek yok. Işıklar yapıldıktan sonra ’kamera’ deyince yönetmen oluyorsun. İbrahim Tatlıses, Ferdi Tayfur’dan sonra Mahsun Kırmızıgül de yönetmen olmuştu.

Geçen hafta da Özcan Deniz, ’yönetmen şarkıcı-türkücü’ olarak tarihe geçti. Özür dilerim, ’Ya Sonra’ ismindeki Özcan Deniz filmini henüz göremedim. İlk fırsatta mutlaka gideceğim. Filmin tanıtım organizasyonu ise çok başarılı. Özcan, cahil-cühela(!) muhabirler ile muhatap olmuyor. Gazete ve TV’lerden işine yarayacak kişileri birebir kontrol altına almış. Göz göze, el ele filmi izleyip olası kötü eleştirişleri kafadan öldürüyor.

Can Dündar bile NTV’de haberlerde yanına alıp filmin reklamını bağıra bağıra yaptığına göre... Üstelik o akşam Libya’daki 25 bin Türk kardeşimizin akıbeti meçhul idi. Filmi özel salonlarda, zamanlarda içkisini yudumlayarak izleyen mutlu azınlık gazeteci arkadaşların ne dediğini henüz anlayamadım.

Ama Hürriyet Grubu’ndan olumsuz tek kelime çıkmayacağına eminim. Çünkü Özcan, o grupta Nesrin Yenge’sinin himayelerinde. Baksanıza bütün filmleri yerden yere vuran Ahmet Hakan neler yazdı... Tam askerlikteki şeyini yiyeyim ayakları... Sıkı mı düşündüğünü yazsın... Nesrin’i daha Fikret Ercan ile flört ettiği günlerden tanırım. Yani 40 yıl öncesinden. 35 kilo filan ama tam korkunç yengedir. Ahmet Hakan’ı Hürriyet binasında pataklar. Ercan’ların oğlu Çubuklu 29’da evlenirken sadece Özcan şarkı söylemişti. Yaaaa bu çok önemli işaret...

Aykut Işıklar/ www.bugun.com.tr