Sihirli Annem'in senaristinden büyük gaf! Sosyal medyada olay oldu!

Acun Ilıcalı'nın hazırlıkları devam eden ve Ocak ayında yayına geçmesi planlanan dijital platformu Exxen için yeniden çekileceği duyurulan Sihirli Annem dizisi ile ilgili açıklamalar ortalığı karıştırdı. Sihirli Annem dizisinin senaristinin büyük gafı olay oldu.

Sihirli Annem'in senaristinden büyük gaf! Sosyal medyada olay oldu! - Sayfa 1

2003 yılında ilk olarak yayınlanmaya başlayan fantastik çocuk dizisi Sihirli Annem, hafızalara kazınmış ve televizyon tarihimize geçmiş bir dizi olarak herkes tarafından çok seviliyor. 2012 yılına kadar da yayınlanarak en uzun ekranda kalan diziler arasında yerini aldı.


19
Sihirli Annem'in senaristinden büyük gaf! Sosyal medyada olay oldu! - Sayfa 2

Dizinin hafızalara kazınmış isimleri olan İnci Türkay Betüş karakteri ile anılıyor hala. Bir başka isim ise Sadık rolünü oynayan Şahap Sayılgan. Bu iki ismin de dizini yeni versiyonunda rol almayacağı, yeni oyuncularla dizinin çekileceği bir süre önce ortaya çıkmıştı.


29
Sihirli Annem'in senaristinden büyük gaf! Sosyal medyada olay oldu! - Sayfa 3

İnci Türkay’ın oynadığı Betüş karakterini Açelya Topaloğlu’nun oynayacağı ortaya çıkarken, Lale Başar’ın Perihan ve Nergis Kumbasar’ın da Dudu rolünü oynayacağı söylenmişti. Dijital versiyonda Hande Katipoğlu’un ise Suzan’ı ve Bülent Seyran’ın da Suzan’ın eşini oynayacağı, dizinin yeni Firuze’sinin de Eylem Yıldız olacağı öğrenilmişti.


39
Sihirli Annem'in senaristinden büyük gaf! Sosyal medyada olay oldu! - Sayfa 4

Sihirli annem dizisinin senaristi Gamze Özer’in yaptığı bir açıklama, İnci Türkay ve Suat Sungur’un kulağına gitti. Fanları sayesinde dizinin yeni versiyonunun çekileceğinden haberi olan oyuncuların, Gamze Özer’in yaptığı açıklamaya da kızdıkları öğrenildi.


49