Kültür Sanat
29 Nis 2020 16:51 Son Güncelleme: 29 Nis 2020 16:52

Sihirbazlar Çetesi 3 için hazırlıklar başladı

Sihirbazlar Çetesi serisinin üçüncü filmi için çalışmalara başlandı. Senaryo için Eric Warren Singer ile anlaşıldı.

 Clash of the Titans, The Transporter, The Incredible Hulk gibi filmlerle tanınan Fransız yönetmen Louis Leterrier’in oyuncu kadrosunda Mark Ruffalo, Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Morgan Freeman gibi önemli isimleri bulunduran ve dünya çapında başarı yakalayan 2013 yapımı filmiyle başlayan Sihirbazlar Çetesi – Now You See Me serisinin üçüncü filmi için çalışmalar başladı.

Lionsgate, yaptığı duyuruda American Hustle, Red Sparrow, Only the Brave, Top Gun 2 gibi filmlerin senaristi Eric Warren Singer’ın filmin senaryosunu yazacağını açıkladı. Serinin üçüncü filminde ilk iki filmden aşina olduğumuz karakterlerin yanı sıra yeni karakterlere de yer verilecek.

Lionsgate Motion Picture Group başkanı Nathan Kahane yaptığı açıklamada senarist Eric Singer ile ilgili “Eric, sihirbazlık ve illüzyon sanatından her zaman büyülenmiştir. Now You See Me hikâyesinin ve The Four Horsemen ekibini asıl kilit kadro ve yeni karakterlerle başka bir seviyeye çıkaracak bir hikâyeyle bize geldi” ifadelerini kullanırken “Now You See Me izleyiciyi şaşırtma ve meraklandırmaya çalışır. Hep aynı numaraları yapamazsınız. Eric ve illüzyonistler ekibi yeni film için özel şeyler hazırlıyor” dedi.

Filme sihirbazlık ve illüzyon numaraları için Jonathan Bayme ve şirketi Theory11 danışmanlık yapacak.