Diziler
01 Şub 2023 13:33 Son Güncelleme: 01 Şub 2023 13:43

Sıfırıncı Gün dizisine çifte taze kan geldi!

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu tv8'in zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Sıfırıncı Gün dizisi, reyting listelerinde beklentilerin çok altında kalmıştı. Yönetmen değişikliğine gidilen dizinin kadrosu da yeniden yapılandırılıyor.

Başrollerini Engin Öztürk, Aybüke Pusat, Damla Colbay, Sarp Akkaya, Yiğit Özşener, Berk Cankat, Uğur Uzunel, Esra Ruşan, Naz Çağla Irmak, Savaş Özdemir ve Turgay Tanülkü gibi isimlerin paylaştığı TV8'in yeni dizisi Sıfırıncı Gün, oyuncu kadrosunu genişletiyor. TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan "Sıfırıncı Gün"e Sema Şimşek ile Polat Bilgin dahil oldu.

 

ROLÜ MERAK KONUSU OLDU
Dizide "Derya" rolüne hayat verip, Ejder'in (Yiğit Özşener) eşi olarak seyirci karşısına çıkacak olan Sema Şimşek şimdiden heyecan uyandırırken, Polat Bilgin'in ise nasıl bir karakter ile diziye dahil olacağı büyük merak konusu oldu.

YÖNETMEN DEĞİŞMİŞTİ

Geçtiğimiz hafta yönetmen koltuğuna Ramo ve Suskunlar dizilerinin usta yönetmeni Çağatay Tosun'un oturduğu "Sıfırıncı Gün" dizisinin aksiyon ve macera dolu yeni bölümü cuma akşamı tv8'de ekrana gelecek.