Sıfır araba fiyatlarında büyük kampanya! Hem indirim hem kredi müjdesi

2023 yılında neredeyse yüzde 100 zamlanan sıfır otomobil fiyatları için Ocak 2024 itibarıyla yüzde 2-4 arasında artış yapıldı. Otomobilde zamların devam edip etmeyeceğine ilişkin değerlendirmede bulunan OSD Başkanı Cengiz Eroldu, enflasyon ve kurdaki artışın araç fiyatlarına yansıyacağını söyledi. Öte yandan sıfır otomobil Ocak ayı kampanyaları da tek tek açıklandı.

Sıfır araba fiyatlarında büyük kampanya! Hem indirim hem kredi müjdesi - Sayfa 1

Sıfır otomobil fiyatları 2023 yılı boyunca getirilen önlemlere rağmen yüzde 100’e yakın artış yaşadı. Temmuz ayından Aralık sonuna kadar indirim ve kampanya yapılmasına rağmen markaların modelleri tek tek incelendiğinde ortalama 400 bin liralık artış olduğu görüldü. Ve 2024 yılının gelmesi ile de yeni fiyat listeleri ortaya çıktı. Sıfır araç fiyatları beklendiği üzere yüzde 2 ila yüzde 4 arasında zamlandı. Piyasadaki en ucuz sıfır otomobil ise liste fiyatına göre 710 bin lira oldu.

115
Sıfır araba fiyatlarında büyük kampanya! Hem indirim hem kredi müjdesi - Sayfa 2

“ENFLASYON VE KUR SIFIR OTOMOBİL FİYATLARINA YANSIYACAK”
Otomotiv Sanayii Derneği (OSD) Başkanı Cengiz Eroldu düzenlediği basın toplantısında sıfır otomobil fiyatlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Eroldu, araba almak isteyenleri yakından ilgilendiren otomotiv fiyatlarına zam gelip gelmeyeceği yönündeki soruya yanıt verdi.

“Ocakta başladı ama şimdi bu doğal, yani enflasyon ve kur artışları fiyatlara yansıyacaktır. Enflasyonda hem yerleşmiş bir enflasyon var hem de aylık 3-4 temposunda bir enflasyon var” ifadelerini kullanan Cengiz Eroldu, “Fiyatlara yansıdığını göreceğiz zaten. Ocak ayında da benim gördüğüm, yüzde 2 ile yüzde 4 arasında en azından görebildiğim markalarda fiyat artışları var. Enflasyon ve kur artışları fiyatlara yansıyacaktır. Ama kaçınılmaz bir şey yani bu. Bazen fiyat indirimleri de olduğunu görebiliyorsunuz” diye yorumda bulundu.

215
Sıfır araba fiyatlarında büyük kampanya! Hem indirim hem kredi müjdesi - Sayfa 3

DÜŞÜK FAİZ, ÖZEL İNDİRİM...
Otomobil firmaların sıfır araç kampanyaları, genellikle düşük faiz oranları, özel indirimler veya avantajlı ödeme seçenekleri gibi çeşitli imkanları içeriyor. İşte otomobilde marka marka, model model avantajlı kampanyalar...

315
Sıfır araba fiyatlarında büyük kampanya! Hem indirim hem kredi müjdesi - Sayfa 4

SIFIR OTOMOBİLDE OCAK AYI KAMPANYALARI
CHERY

Cherry Ocak kampanyası kapsamında zam yapmayıp fiyatları sabit tuttu. Ay boyu devam edecek olan kampanyada, tüm Chery modellerinde 50 bin TL’ye kadar araç takas desteği ve 200 bin TL’ye kadar faizsiz kredi imkanı sağlanıyor.

415