Gündem
21 Oca 2013 23:07 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:39

SİBEL ÜRESİN TOPU MUHABİRE ATTI; CİNSEL İLİŞKİ, NAMAZDAN ÖNEMLİDİR DEMEDİM!(MEDYARADAR/ÖZEL)

Evlilik danışmanı Sibel Üresin, Akşam Gazetesi'nde yeralan röportajda yanlış anlaşıldığını belirterek Türk halkından özür dilediğini açıkladı.

Evlilik danışmanı Sibel Üresin Akşam gazetesinde yayınlanan röportajında, kendisine ait olduğu yazılan "cinsel ilişki namaz kılmaktan önemlidir." sözlerini yalanladı.. Sibel Üresin, kesinlikle bu sözleri söylemediğini ve muhabirin sözlerini çarpıttığını iddia etti.

İşte Sibel Üresin tarafından Medyaradar’a yapılan açıklama...

20.01.2013 Pazar tarihli Aksam gazetesinde, Sibel Ateş Yengin imzalı bir röportajım yayımlanmıştır. Röportajda yer alan ’Cinsel ilişki, namaz kılmaktandan önemlidir’ sözleri gerçeği yansıtmamaktadır. Benim sözlerimi çarptıran muhabir  haberde kendince maksadı aşan yorumlar katmıştır. İslam inancına göre kıldığımız  namazın, cinsel ilişkiden  sonra gelmesi gibi bir durum söz konusu dahi olamaz. Röportajda özellikle vurgulamak istediğim  "Evliliklerde aldatmanın ve toplumda zinanın oldukça yaygın bir biçimde yaşanmasından dolayı toplumda göz ardı edilemeyecek biçimde ahlaki bir çöküntü yaşanmaktadır. Evlilik kurumunda helal sınırlar çerçevesin de yaşanacak bir cinsel birlikteliğin eşleri haramdan koruyacağına dair düşüncemi dile getirdim”. Fakat muhabir, benim yazdıklarımı çarptırarak cinsel ilişkinin namaz kılmaktan daha önemli olduğu vurgusunu yanlış bir şekilde kaleme almıştır. Yorum katılarak ve çarpıtılarak kaleme alınmış sözlerden dolayı gazetenin genel yayın yönetmeni İsmail Küçükkaya’ ya da durumu ilettim.
Ayrıca haklarımı gerekli hukuksal mercilerde de arayacağımı belirterek yanlış anlaşılmadan dolayı tüm Türk halkından özür dilerim.

Sibel Üresin

MEDYARADAR/ÖZEL