Polemik & Kulis
03 Mayıs 2017 14:52 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:39

Sibel Eraslan'dan şok Cem Küçük çıkışı: Tedirginim!

Star Gazetesi köşe yazarı Sibel Eraslan, Cem Küçük'e sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.

Muhafazakar medyada kılıçlar çekildi. AK Parti'nin 'radikal islamcılarla' ve 'Mavi Marmara'daki manyak tiplerle' yollarını ayırması gerektiği şeklindeki sözleri nedeniyle bir süredir hedefte olan Cem Küçük bu kez hedefine Sibel Eraslan'ı aldı. Küçük programda "Sibel Eraslan, davaya tek katkın yok" dedi.Emine Erdoğan'a olan yakınlığı ile bilinen Sibel Eraslan da ona twitter üzerinden bir mesajla yanıt verdi.

Sibel Eraslan'ı gündeme oturtan da bu mesaj oldu. Özellikle de mesajın son cümlesi şaşırtıcıydı. O cümlede 'Cem Küçük'ü önemsemiyorum ama devletin resmi görüşünü seslendirdiği için tedirginim' yazıyordu.



Sibel Eraslan bu satırları ile kısa sürede sosyal medyada gündem olurken, Cem Küçük geri vites yapınca da hemen twitini sildi. Eraslan'ın bu tutumu kafaları karıştırdı.



SİBEL ERASLAN KİMDİR ? 
Refah Parti İstanbul İl Kadın Kolları Kurucu Başkanı olaran Sibel Eraslan AK Parti'de ve Erdoğan ailesinde önemli bir yere sahip. Hem Recep Tayyip Erdoğan'ın siyasette yol arkadaşı hem de eşi Emine Erdoğan'ın yakın dostu. Şubat ayında Sibel Eraslan yazdığı kitabı Emine Erdoğan'a hediye edip birlikte çekilen karelerini twitterdan böyle paylaşmıştı. Haliyle Cem Küçük'ün Mavi Marmara'nın ardından Sibel Eraslan'ı hedef alması manidar oldu. 

CEM KÜÇÜK NE DEDİ?
TGRT'de program yapan Cem Küçük son dönemde bir kaç cephede birden gemileri yakmış görünüyor. Bugünkü programında da Sibel Eraslan'a 'Davaya tek katkın yok' diyerek vurdu. Cem Küçük, Sibel Eraslan'dan gelen tepki üzerine de twitter hesabından geri adım attı ve bu kez şunları yazdı;