Sibel Can yıllar sonra bikinili görüntülendi! O fotoğraflar yeniden gündem oldu

Ünlü sanatçı Sibel Can yıllar sonra ilk defa, Emir Sarıgül'le çıktığı turnede bikinili olarak objektiflere yansıdı. Fotoğrafların basına yansımasından sonra Can'ın 2006 yılında Bodrum tatilinde tangalı objektiflere takıldığı görüntüler yeniden gündeme geldi. Şarkıcının tangalı fotoğrafları aylarca konuşulmuştu.

Sibel Can yıllar sonra bikinili görüntülendi! O fotoğraflar yeniden gündem oldu - Sayfa 1

Magazin basınından köşe bucak kaçan, özellikle bikinili objektiflere poz vermek istemeyen Sibel Can, son olarak 2017 yılında Çeşme'de beyaz bikinisiyle görüntülenmişti.

18
Sibel Can yıllar sonra bikinili görüntülendi! O fotoğraflar yeniden gündem oldu - Sayfa 2

Ünlü sanatçı Sibel Can'ın Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül'le Bodrum'da görüntülenmesi, günlerce magazin gündeminde en üst sıralarda yer aldı.

28
Sibel Can yıllar sonra bikinili görüntülendi! O fotoğraflar yeniden gündem oldu - Sayfa 3

Geçtiğimiz haftalarda tek kare olarak objektiflere yansıyan yat tatilinden yeni kare geldi.

38
Sibel Can yıllar sonra bikinili görüntülendi! O fotoğraflar yeniden gündem oldu - Sayfa 4

Hem koronavirüs salgını hem de iş yaşamının stresini Marmaris'te Sarıgül'le birlikte atan Sibel Can, tatilde çekilen yeni fotoğraflarının ortaya çıkmasının ardından yıllar sonra ilk kez bikinili olarak objektiflere yansımış oldu. Bikinili görüntü vermemek için yıllardan bu yana gazetecilerden köşe bucak kaçan Sibel Can, son tatilinde siyah bikinisiyle fotoğraf karelerine yansıdı.

48