Sibel Can ile Hakan Ural’ın oğlu Engincan evlendi! Dantelli transparan gelinlik çok konuşuldu…

Ünlü şarkıcı Sibel Can'ın oğlu Engincan Ural, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Merve Kaya ile bugün dünyaevine girdi. Düğünden ilk paylaşım ise Melisa Ural'dan geldi. Kaya'nın gelinliği çok konuşulurken Sibel Can'ın Sulhi Aksüt ile yaptığı evlilikten dünyaya gelen oğlu Emir Aksüt de dikkat çeken bir kare yayınladı. Kayınvalide olan Sibel Can'ın yeşil tarzı da dikkat çekti.

Sibel Can ile Hakan Ural’ın oğlu Engincan evlendi! Dantelli transparan gelinlik çok konuşuldu… - Sayfa 1

Hakan Ural ve Sibel Can’ın 30 yaşındaki oğulları Engincan Ural, evlendi. Çift, Bodrum’daki Villa Maçakızı’nda hayatlarını birleştirdi. Sanat, televizyon ve cemiyet hayatının ünlü simaları katıldığı düğüne Merve Kaya'nın gelinliği damga vurdu.

117
Sibel Can ile Hakan Ural’ın oğlu Engincan evlendi! Dantelli transparan gelinlik çok konuşuldu… - Sayfa 2

Henüz çocuk yaşlarda sahneye çıkmaya başlayan Sibel Can, Nükhet Duru'nun kendisini keşfetmesiyle şöhret hayatıyla tanıştı.

217
Sibel Can ile Hakan Ural’ın oğlu Engincan evlendi! Dantelli transparan gelinlik çok konuşuldu… - Sayfa 3

Adı ve güzelliği dilden dile dolaşan Sibel Can, şöhret basamaklarını hızla tırmanırken dönemin popüler isimlerinden Hakan Ural'a delice aşık oldu.

317
Sibel Can ile Hakan Ural’ın oğlu Engincan evlendi! Dantelli transparan gelinlik çok konuşuldu… - Sayfa 4

Zerrin Özer'in evinde gizlice nikah masasına oturan çiftin, bu evlilikten Melisa Ural ile Engincan Ural adında iki evladı oldu.

417