Magazin
14 Ara 2020 12:11 Son Güncelleme: 14 Ara 2020 12:14

Sia'dan Shia LaBeouf yorumu: O patolojik bir yalancı!

LaBeouf'un eski kız arkadaşı müzisyen FKA Twigs, geçen hafta oyuncu hakkında cinsel taciz ve şiddet suçlamasıyla dava açtı

FKA Twigs adıyla bilinen şarkı sözü yazarı Tahliah Debrett Barnett'in oyuncu Shia LaBeouf hakkında cinsel taciz ve saldırı suçlamasıyla dava açmasının ardından şarkıcı Sia da LaBeouf'un "patolojik bir yalancı" olduğunu ve hayatında biri olduğu hâlde kendisine bekâr olduğunu söyleyerek ilişki yaşadığını söyledi. 

Şarkıcı Sia, Twitter üzerinden paylaştığı mesajlarda oyuncu Shia LaBeouf hakkında suçlamalarda bulundu. Sia, FKA Twigs'e destek olarak paylaştığı tweet'te şunları yazdı: 

"Ben de patolojik bir yalancı olan Shia tarafından duygusal olarak yaralandım. Shia hayatında biri olmadığını iddia ederek benimle bir ilişki yaşadı. Onun oldukça hasta biri olduğunu düşünüyorum, o VE onun mağdurları için merhamet diliyorum"

Müzisyen Barnett, 11 Aralık'ta LaBeouf hakkında davacı oldu. Barnett geçen yıl ayrıldığı LaBeouf'un kendisine sadece fiziksel değil, duygusal şiddet uyguladığını da belirtti ve LaBeouf'un kendisini çıplak uyumaya zorladığı ve yatağının yanında da dolu bir silah bulundurduğunu söyledi.