Gündem
16 Şub 2014 11:28 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:56

Show TV'yi 'Kıvanç'ın sarıldığı esmer' fena yaktı!

Kıvanç Tatlıtuğ'un esmer bir kadınla samimi görüntülerini yayınlayan Show TV'ye 156 bin lira ceza verildi.

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un bir kadınla samimi görüntülerini, ''Çapkınlığı saman altından yürüyor, çakırkeyif ve beline sarıldığı esmeri de tanımıyor olabilir'' anonsuyla sunan Show TV'ye, ''Özel hayatın gizliliğini ihlal'' nedeniyle 156 bin lira para cezası verildi

Gazeteport'un edindiği bilgiye göre RTÜK toplantısında, Show TV'de 24 Kasım 2013 günü yayınlanan ''Pazar Sürprizi" adlı magazin programı ele alındı. Programda yer alan haberde, spiker Defne Samyeli ve oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un sevgilileri ile yakalandığı belirtilerek, görüntüler eşliğinde şöyle denildi:

''İstanbul gecelerinde yakalanan yakalanana... Etiler'de alışveriş merkezinde, spiker Defne Samyeli profesör sevgilisi Emre Alkin ile görüntüleniyor. Beyefendi bir tarafa hanımefendi bir başka tarafa kaçıyor. Son günlerde gece turlarına ara veren Kıvanç Tatlıtuğ ise çapkınlığı saman altından yürütüyor. Kıvanç çakırkeyif, beline sarıldığı esmerin kim olduğunu bilmiyor bile olabilir. Ama bu durum yakışıklı oyuncunun umrundaymış gibi de görünmüyor."

RTÜK raporunda haberin ''Hüküm veren, izinsiz ve rahatsız edici bir üslupla verildiği'' belirtilerek, ''Özel hayata ait görüntü ve durumlar, mahremiyet sınırlarını ihlal niteliğindeki üslup, yorum ve vurgularla aktarılmıştır'' denildi. RTÜK de Show TV'ye ''Özel hayatın gizliliğini ihlal'' gerekçesiyle 156 bin lira para cezası verdi.