Televizyon
23 Mayıs 2011 15:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:23

SHOW TV'NİN YENİ SİT-COM DİZİSİ CANIM BABAM NE ZAMAN EKRANLARA GELİYOR?

Fatih Aksoy'un yapımcılığını üstlendiği Canım Babam Mehmet Aslantuğ'un ilk kez oynayacağı bir sit com dizisi olma özelliğini taşıyor.

Show TV’nin yeni sit-com dizisi “Canım Babam”, Perşembe günü seyircisiyle buluşuyor. Mehmet Aslantuğ ve Özge Özberk’in başrolü paylaştığı dizide Yeşim Ceren Bozoğlu’da oyuncu kadrosunda yer alıyor. Dizde Mehmet Aslantuğ’un çocuklarını ise Neslihan Atagül, Hakan Büyüktopçu ve Merve Ateş canlandıracak.
 
Fatih Aksoy’un yapımcılığını üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda; Mehmet Aslantug, Özge Özberk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Altan Gördüm, Neslihan Atagül, Hakan Buyuktopçu, Merve Ateş, Suna keskin, Ayşegül Uygurer, Serhan Ernak gibi isimler yer alıyor.
 
Dizinin başrol oyuncusu Mehmet Aslantuğ için bu proje bir ilk olma özelliğine de sahip. İlk kez bir sit-com dizide oynayacak olan Mehmet Aslantuğ’a bu rolünde Özge Özberk eşlik edecek.
 
SEVGİ DOLU BİR BABA
 
Dizide eşi vefat etmiş, 3 çocuğuyla beraber yaşayan özel bir hastanenin ortağı ve aynı zamanda da iyilik sever bir doktor ‘Kerem Altay’ı canlandıran Mehmet Aslantuğ, canlandırdığı karakterde sevgi dolu, özverili ve biraz da otoriter. Mehmet Aslantuğ, dizide çocuklarına hep söz hakkı verse de son sözü eden daima kendisi, kuralcı, düzen ve plan takıntılı, hiperaktif bir adam. Zor memnun olan, gürültücü, sürekli söylenmek için kendince geçerli sebepleri olan bir adamı canlandıran Mehmet Aslantuğ, rol gereği ciddi olsa da söylenmelerinin biçimi ve hali tavrı izleyiciyi kahkahaya boğacak.
 
SEVİMLİ VE MUZİP KOMŞU KIZI ‘CANSU’
 
Mehmet Aslantuğ’un canlandırdığı ‘Kerem’ rolünde ona Özge Özberk de sevimli ve müzip komşu kızı ‘Cansu Tek’ karakteriyle eşlik ediyor. Komşu kızı Cansu, hem can, hem su.. İçten, deli dolu, patavatsız, neşeli, sakar, zeki, eğlenceli 29 yaşında bir genç kadın. Bahçe duvarı köşkle bitişik olan tek katlı mütevazı evde, annesi ve teyzesiyle birlikte yaşıyor. Derken bir gün yıllardır işyeri olarak kullanılan bitişik köşke Altay ailesinin taşınmasıyla Cansu da diziye dahil olacak.
 
ASİSTAN DOKTOR’U CANLANDIRIYOR
 
Dizide rol alan Yeşim Ceren Bozoğlu ise Mehmet Aslantuğ’un canlandırdığı ‘Doktor Kerem’in hastanesinde görev yapan “Asistan Doktor”’u canlandıracak. ‘Doktor Kerem’i etkilemeye çalışacak olan “Asistan Doktor”, bir yandan da çocuklarla anlaşmak zorunda.
 
Med Yapım imzalı “Canım Babam”, Perşembe günleri saat 20.00’da Show TV ekranlarında..