Televizyon
04 Ağu 2016 15:40 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:26

Show TV'nin yeni dizisi Arkadaşlar İyidir'e taze kan!

Ekranların sevilen oyuncusu yakında Show TV'de ekranlara gelecek olan iddialı dizi Arkadaşlar İyidir'in kadrosuna katıldı...

Ekranın sevilen yüzü Emre Karayel, uzun bir aranın ardından yapımını O3 Medya’nın, yaratıcı yönetmenliğini Zeynep Günay Tan’ın, yönetmenliğini ise Deniz Koloş’un üstlendiği “Arkadaşlar İyidir” dizisi ile ekrana dönmeye hazırlanıyor.

Aslı Melisa Uzun, İdris NebiTaşkan, Su Kutlu, Akın Akınözü, Hayal Köseoğlu, Cankat Aydos’un yer aldığı genç kadroya eşlik eden Didem İnselel, Neslihan Yeldan, Ece Dizdar ve Ahmet Mekin gibi güçlüi simlere EmreKarayel de dahil oldu.



İktisat Profesörü Tarık Hoca’yı canlandıran Karayel'in setteki ilk günündeki heyecanı gözlerden kaçmadı.

5 gencin hikayesini izleyeceğimiz dizide onların yol göstericisi olarak izleyici karşısına çıkacak olan Emre Kareyel şu açıklamayı yaptı:

“Ben de 4 sene iktisat okudum. Bu  eğitimimin, oyunculuk hayatımda birgün işe yarayacağını hiç tahmin edemezdim. Ne mutlu bana ki, enerji dolu bu gençlerle tekrar o yıllarımı yaşıyor ve de deneyimlerimi onlarla paylaşma fırsatı buluyorum.

Senaryosunu Ekin Atalar’ın yazdığı sürükleyici hikayesiyle merakla beklenen 'Arkadaşlar İyidir' çok yakında Show TV'de başlıyor.